Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι είναι ΑΥΤΑ ρε εγκληματίες;;; Δήμαρχοι ως πότε θα κρύβεστε; (βίντεο)


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ;;;; κ.ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ;;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ;; 


Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...
Μετά από την αποκάλυψη των Παγκόσμιων Ταμείων όπου εμφανίστηκε ο “Κρυμμένος πλούτος των Ελλήνων, θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί “Και τώρα τι;” 

Την στιγμή που η Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται στην οικονομική δίνη των μνημονίων και των καταστροφικών πολιτικών τους συμπληρωματικά με το τελευταίο φιάσκο της "πανδημίας" που ήρθε να τα ισοπεδώσει όλα με πολλαπλές συνέπειες στην κοινωνία, το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: 
“Πώς μπορεί αυτός ο πλούτος, αφού είναι υπαρκτός και αδιαμφισβήτητος να έρθει πραγματικά....στην τσέπη μας;;;
Ετοιμαστείτε για το επόμενο Σοκ!!!! 

Το να σου λένε ότι υπάρχει ένας “Μυστικός Κουμπαράς”... κάπου, μοιάζει λίγο σαν το “κυνήγι του θησαυρού” που πολλοί μπορεί να τον επιθυμούν, ελάχιστοι όμως γνωρίζουν που μπορεί να βρίσκεται και ακόμα πιο λίγοι μπαίνουν στην διαδικασία να τον “ξεθάψουν” πραγματικά.  

Όταν η καθημερινότητα έχει γίνει πλέον ανυπόφορη και δεν σου έχουν αφήσει περιθώρια ούτε να αναπνέεις, να φοβάσαι μήπως καταλήξεις στον δρόμο από την μια στιγμή στην άλλη, ή ακόμα χειρότερα, να είσαι στον δρόμο... στην καλύτερη περίπτωση να είσαι χρεωμένος παντού και να χαροπαλεύεις να κρατήσεις την επιχείρηση σου ανοιχτή, ή να καρδιοκτυπάς να μην σε διώξουν από την άθλια “εξ’ ανάγκης”δουλεία σου για 500 ψευδο-ευρώ, για να μην πεινάσουν τα παιδιά σου- και να κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή, να βρεθείς αντιμέτωπος με κουστουμάτους (βλ. ΑΑΔΕ, τράπεζες Δ.Ε.Η. κτλ) και μη, ληστές και δολοφόνους, ο “Θησαυρός” μέσα στο κεφάλι σου μπορεί να.... κείται μακράν!!! 

“Ποό να τρέχεις τώρα και για κάτι.. λογαριασμούς “ξεχασμένους”... Άσε που δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι σου ανήκουν!!  
Κάνεις όμως μεγάλο ΛΑΘΟΣ!! Όχι μόνο δεν θα τρέξεις πουθενά.. αλλά είναι τόσο κοντά σου, όσο δεν φαντάζεσαι!! 

Σε αυτό το σημείο ακριβώς, θέλουμε την αμέριστη Προσοχή σας!!!

Γιατί ο “Παγκόσμιος Κουμπαράς”, όχι μόνο δεν βρίσκεται μακριά, όχι μόνο υπάρχει μέσα σε συγκεκριμένους λογαριασμούς των Τραπεζών της Ελληνικής Επικράτειας, αλλά είναι κυριολεκτικά, μια ανάσα από το να μπει πραγματικά στο σπιτικό μας, στην πόλη μας, στον Δήμο μας, και να σαρώσει κάθε ανέχεια, κάθε πόνο, κάθε οικογενειακό δράμα που παίζεται σήμερα μέσα σε κάθε σπίτι, σε άλλο λιγότερο και σε άλλο περισσότερο. Τι σημασία έχει; 

Είναι θέμα χρόνου, να υποστούμε όλοι την ασφυκτική εγκληματική μέγγενη της “Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων”, όπως λένε, και σίγουρα όχι των Ανθρώπων!!

Ουσιαστικά, μας χωρίζει μόνο μια μεμβράνη, που θολώνει το τοπίο και δεν μας αφήνει να τα πιάσουμε... γιατί βρίσκονται τόσο κοντά μας... που δεν μένει παρά να τεντώσουμε το χέρι μας. Αρκεί να αποφασίσουμε να το...κουνήσουμε!!

Αν ρωτήσει λοιπόν κανείς: “Δηλαδή; “Εγώ θα πάψω να χρωστάω;; Θα γλυτώσω την περιουσία μου;;; Θα σταματήσω να πληρώνω όλους αυτούς τους παράνομους μνημονιακούς φόρους; Θα μπορέσω να στηρίξω την επιχείρηση μου; Θα μπορέσω να καλλιεργήσω την γη μου; Θα έχω δουλειά και θα αμοίβομαι αξιοπρεπώς κι όχι με μισθούς πείνας και με συνθήκες γαλέρας; Θα μπορέσω να προσφέρω στα παιδιά μου αυτό που τους αξίζει; Θα έχω επιτέλους πραγματική δωρεάν Υγεία, πραγματική δωρεάν Παιδεία, Ασφάλεια..... θα ζήσω επιτέλους σαν Άνθρωπος;”

Θα μπορούσαμε να γράψουμε σελίδες από ερωτήματα που καίνε όλους μας και μας κάνουν να αγωνιούμε στους χαλεπούς καιρούς, που ζούμε...
Αλλά δεν έχει νόημα, γιατί η απάντηση ,  είναι: ΝΑΙ σε ΟΛΑ!!

Ναι, όλα αυτά μπορούμε να τα έχουμε.. για την ακρίβεια, θα μπορούσαμε να τα έχουμε εδώ και 7 περίπου χρόνια, από τότε που όλοι οι Δήμοι ενημερώθηκαν για την μοναδική ευκαιρία και δυνατότητα που έχουμε, να τα ζήσουμε όλα αυτά,  χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο! 

Άλλωστε όπως θα αντιληφθείτε, ακόμα και στην απίθανη περίπτωση να αποκαλυφθεί ότι “άνθρακες ο θησαυρός”, εμείς δεν έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτα!!! 

Αλλά, ας πάρουμε πάλι τα πράγματα από την αρχή, γιατί υπάρχει μια λογική συνέχεια και πλήθος επίσημων εγγράφων που αποδεικνύουν ότι έχουν γίνει όλες εκείνες οι απαραίτητες νομικές πράξεις, για να μπορέσουμε εμείς σήμερα ως πολίτες αυτής της χώρας, να φτάσουμε στο δια ταύτα...
 Και το “δια ταύτα” δεν είναι άλλο από το να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον πλούτο, να αναστρέψουμε ολοσκερώς και για πάντα την καθοδική μας πορεία και επιτέλους, να βάλουμε τέλος στην Γενοκτονία μας - γιατί περί Γενοκτονίας πρόκειται!
Μην αναρωτηθείτε ακόμα “και γιατί δεν το κάνουμε;” Απλώς, κατανοήστε, τι έχει συμβεί και το ερώτημα θα σας απαντηθεί... γιατί δεν θέλει κόπο, όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε όλοι αυτοί που “διαπραγματεύονται” ολημερίς και ολυνυκτίς για το “καλό” μας... Τρόπο θέλει και πρωτίστως, ΓΝΩΣΗ!

Είναι αλήθεια, ότι  ο Ισολογισμός του 2007 της Παγκόσμιας Τράπεζας από τους Καταπιστευματικούς λογαριασμούς των Ελλήνων που βρίσκονται μέσα στις τράπεζες της Ελληνικής επικράτειας, με τις υπογραφές των Αξιωματούχων όλων των χωρών - και των δικών μας- αλλά και από τις Παγκόσμιες Δικαστικές Αρχές του πλανήτη να τον επικυρώνουν, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά δημοσίως στο ευρύ κοινό, σε όλους εμάς, που είχαμε πλήρη μεσάνυχτα, από τον Αρτέμη Σώρρα.

Ήταν η τρίτη κατά σειρά βόμβα- αποκάλυψη του Αρτέμη Σώρρα, που όπως θα διαπιστώσουμε ευθύς αμέσως, δεν έμεινε μόνο στις αποκαλύψεις!! 

Η αποκάλυψη των Παγκόσμιων Ταμείων και μόνο, χωρίς να μπορέσει να γίνει σωστά όλη η απαραίτητη διαδικασία και επιτέλους, να “πάρουμε” τα δικά μας χρήματα και να λύσουμε τα πραγματικά προβλήματά μας, δεν θα σήμαινε και πολλά.. 
'Ομως, η αλήθεια είναι ότι ακολούθησε, η τεράστια ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ για ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ, ύψους 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ πάλι από τον Αρτέμη Σώρρα! Με 49.000 εγκεκριμένα, βάσει μελετών ΕΡΓΑ, πρός όλους τους Δήμους της Ελλάδας, της Κύπρου αλλά κι όπου υπάρχουν Έλληνες στον πλανήτη!!.
Να σημειώσουμε εδώ ότι αυτό προηγήθηκε χρονικά από την ίδρυση των Τοπικών Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών και του ομώνυμου Πολιτικού Φορέα του Έθνους, “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στον οποίον προεδρεύει.
Η πρόταση της ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ από τα Παγκόσμια Ταμεία, μέσω των Δήμων, αποκρύφτηκε και πολεμήθηκε κι αυτή, όπως και οι προηγούμενες με μπόλικη λάσπη, μισόλογα, αντινόηση, διαστρέβλωση, παραπληροφόρηση, όχι μόνο από τα κόμματα, αλλά και από όλους τους Δημάρχους, (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) που έκαναν την διαφορά! 

Την περίοδο 2013-2014 έγινε μια Πανελλήνια ενημέρωση - σε όλους τους Δήμους της χώρας από τον Αρτέμη Σώρρα και τους συνεργάτες του τότε, για την μοναδική πρόταση πραγματικής ανάπτυξης.
Μια περίοδο που ήμασταν βαθιά πλέον μέσα στην κρίση, με τα όποια αποθεματικά των ταμείων των Δήμων, να παραδίδονται στην Τράπεζα της Ελλάδος, όλα στα χέρια των ...”δανειστών”, να μην υπάρχει καμία οικονομική αυτοτέλεια, όπως βάσει νόμου θα έπρεπε και με Δήμους χρεωμένους μέχρι τον λαιμό. Να θυμηθούμε την  ανακοίνωση προς τους Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που βγήκε από τον Χουλιαράκη, καταλήγοντας ως εξής:
“Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του Φορέα με το αρχικό ή το αναθεωρημένο χρονοδιάγραμμα μεταφοράς πλεοναζόντων ταμειακών διαθεσίμων, το ΓΛΚ δύναται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την επιβολή των κυρώσεων που προβλέπονται στο άρθρο 69Α του ν.4270/2014.”

Η αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα είναι ότι όλοι οι Δήμοι της χώρας, έχουν τεράστια και ανεπίλυτα προβλήματα. Από χωριά που βουλιάζουν, περιοχές που πνίγονται στα σκουπίδια, αντιπλημμυρικά έργα που δεν γίνονται ποτέ, με τα γνωστά αποτελέσματα τον Νοέμβρη του 2017 στην Μάνδρα και τα πρόσφατα στην Κρήτη, που ακόμα συνεχίζουν και υπάρχουν και θα υπάρχουν, με σεισμόπληκτους από το 1999 που ζουν ακόμα σε κοντέινερ, με σχολεία που δεν υπάρχουν, με γέφυρες να γκρεμίζονται και χιλιάδες άλλα προβλήματα, τα οποία γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι εμείς - και μόνο εμείς- οι πολίτες, γιατί εμείς είμαστε τα θύματα τους!

Να θυμίσουμε πάλι σε αυτό το σημείο, ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα μας και τον ν. 3852/2010 αλλά και του Ευρωπαϊκού Χάρτη Τοπικής Αυτονομίας Ν. 1850/1989 ΦΕΚ 144 Α’, οι Δήμοι είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, άρα το πραγματικό Κράτος κι οι Δήμαρχοι λόγω του θεσμικού τους ρόλου, είναι  “οι Θεματοφύλακες και προστάτες των κληρονομικών μας δικαιωμάτων”!!
Άρα, ο Δήμαρχος είναι και ένας από τους θεσμούς που έχει αναγνωρισμένο δικαίωμα να αιτηθεί και να “κατεβάσει” άτοκα δικά μας χρήματα,, αν πληρεί τους όρους, όπως αποτυπώνεται και στην Συνθήκη του Bretton Woods!!

Θυμίζουμε επίσης, ότι η διαδικασία για να χρηματοδοτηθεί μια χώρα, στην περίπτωσή μας, η Ελλάδα, από τα δικά μας ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ κεφάλαια, δηλαδή, από τους Παγκόσμιους Καταπιστευματικούς μας λογαριασμούς ( 0% ΤΟΚΟΣ) πρέπει:
Να αιτηθεί ο αρμόδιος Κρατικός Θεσμός, στην περίπτωση μας ο Δήμαρχος!
Να καταθέσει τις Μελέτες του για τα έργα που έχει ανάγκη, κοινής ωφέλειας, Αναπτυξιακά αλλά και Ανθρωπιστικής βοήθειας.
Να καταθέσει επίσης τις εγγυήσεις που πρέπει, ώστε να διασφαλιστεί η επιστροφή των κεφαλαίων
Και να έχει τους Κλειδάριθμους-Κωδικούς των Παγκόσμιων Ταμείων”. 
ΟΙ Δήμοι, όμως, δεν είχαν την πρόθεση ή/ και δεν μπορούσαν, παραδομένοι παρανόμως κι αυτοί στις μνημονιακές πολιτικές, να βάλουν ούτε τις απαραίτητες εγγυήσεις, αλλά ούτε να κάνουν μελέτες, ώστε να μπορέσουν να μπουν στην διαδικασία.
Σε αυτό ακριβώς το σημείο, η παρουσία του Αρτέμη Σώρρα υπήρξε αναγκαία και καταλυτική!!
 Γιατί, ο Αρτέμης Σώρρας πληρούσε αποδεδειγμένα, τις 3 από τις 4 προυποθέσεις, δηλαδή, τις Μελέτες, τις Εγγυήσεις, όπως και είχε στην διάθεση του και τους Κλειδάριθμους Κωδικούς των Παγκόσμιων Ταμείων.


Το μόνο που έμενε ήταν η υπογραφή του Αρμόδιου Θεσμού, εν προκειμένω, του Δημάρχου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να μπορεί ο Δήμος αποκτήσει ΑΤΟΚΑ χρήματα, για έργα που έχει ανάγκη να γίνουν και με αποπληρωμή σε βάθος 50 χρόνων!! 

Έργα, είτε, ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ, δηλαδή που αποφέρουν κέρδη για τον Δήμο και τους Δημότες, είτε  ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ, όπως είναι αυτά της Κοινής Ωφέλειας/Ανθρωπιστικής Βοήθειας (Μη αποδοτικά είναι δηλαδή, όλα τα έργα που δεν έχουν έσοδα, όπως δρόμοι, νερό, σχολεία, νοσοκομεία, πυρόσβεση, αναχρηματοδότηση/εξαγορά ιδιωτικών και δημοσίων χρεών!)
Το σύνολο των έργων σταδιακά και ανάλογα με την περίπτωση, μεταφέρονται ως δωρεά, χωρίς αξιώσεις, ελεύθερα βαρών, με πλήρη νομή και κατοχή προς τον Δήμο.
Ουσιαστικά, μιλάμε για μια “δημιουργική σύζευξη” του ιδιώτη Αρτέμη Σώρρα με τον Δήμο, μέσω του θεσμού του Δημάρχου, με σκοπό να περιέλθουν τεράστια κεφάλαια και να χρηματοδοτηθούν απεριόριστα έργα υποδομών σε κάθε Δήμο της χώρας και στο εξωτερικό, αλλά και για την αποπληρωμή των ιδιωτικών και δημόσιων χρεών όλων των Ελλήνων πολιτών και χωρίς ο Δήμος να φέρει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΘΥΝΗ. 



 Η πρόταση της ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ για ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ και 
ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ/ΕΞΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ/ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΡΕΩΝ λοιπόν, θα έπρεπε λογικά να κάνει όλους τους Δημάρχους της χώρας να πετάξουν την σκούφια τους!!
Από τότε μέχρι σήμερα, ο κάθε Δήμος θα μπορούσε να είχε εκμεταλλευτεί αυτή την τεράστια ευκαιρία και να είχε αρχίσει μια πραγματική και ουσιαστική Αναδόμηση σε όλα τα επίπεδα που θα απογείωνε την καθημερινότητα μας, και φυσικά, θα έστηνε στα πόδια της, Κυρίαρχη και Ισχυρή την πολύπαθη Ελλάδα μας.

Να σημειωθεί:, Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ, έμμεσο ή άμεσο, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ και ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ στην απίθανη τρελή περίπτωση, που κάτι πάει... στραβά!!!! 

Ο ΜΟΝΟΣ που θα μπορούσε να χάσει, ήταν ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος εκχχώρησε την δική του περιουσία, ως εγγύηση για να υλοποιηθεί όλο αυτό το Πρόγραμμα Αναδόμησης και Ανασυγκρότησης της χώρας σε όλα τα επίπεδα. Αυτός φέρει την ευθύνη για την επιστροφή των Κληρονομικών μας Κεφαλαίων, όπως οφείλει, με 2% του κεφαλαίου, εντός 50 χρόνων. Και αυτό κρατήστε το!

Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει ο Δήμος λοιπόν που ενδιαφερόταν να “κατεβάσει” χρήματα και να υλοποιηθούν αυτά τα έργα στην περιοχή του, να μηδενίσει την ανεργία, όπως και τα χρέη των δημοτών του, ήταν, να εξουσιοδοτήσει μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου τον Δήμαρχο να προβεί σε ανεύρεση επενδυτών, όπως είχε δικαίωμα να κάνει.
Εδώ ακριβώς καλείται ο Αρτέμης Σώρρας να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Δήμο.

Από τους 325 Δήμους της χώρας, μόνο 5 υπέγραψαν για να γίνει το αυτονόητο, ιδιαίτερα τέτοιες στιγμές που η χώρα καταρρέει σε όλα τα επίπεδα. Το γιατί θα το ανακαλύψετε μόνοι σας...Όσο για τους 5... κανένας τους δεν επανεξελέγη... άραγε γιατί;;;

Οι άλλοι Δήμαρχοι, ενώ ενημερώθηκαν, σιώπησαν δια παντός, ούτε γράμμα δεν έστειλαν έστω με την άρνηση τους, άλλοι πάλι είπαν ότι είχαν πολλές δουλειές (πιο σημαντικές φαίνεται) και δεν έβρισκαν τον χρόνο να εξετάσουν την πρόταση- αυτό έστειλε ως απάντηση τότε, ο Δήμαρχος του Μαραθώνα Ψυλλάκης.. 
Άλλοι, βγήκαν στα κανάλια πολύ αργότερα, λέγοντας ασυναρτησίες, χωρίς κανένα νομικό επιχείρημα και καμία απάντηση επί της ουσίας, για να γελοιοποιήσουν ένα τέτοιο τεράστιο θέμα, ζωτικής σημασίας για όλους μας.

Τα έγγραφα πάλι θα δώσουν τις απαντήσεις... και ας τα πάρουμε από την αρχή!
Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2013 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο της Τροιζηνίας και η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του δημοσιεύεται στο “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”, αρ. Απόφασης 193/2013 με θέμα: “Εξουσιοδότηση Δημάρχου για αναζήτηση δωρητών & επενδυτών για την χρηματοδότηση έργων & δράσεων, με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας & την ανάσχεση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης.”
Η απόφαση είναι ομόφωνη και ο κύβος ερίφθη!  
Με την υπογραφή του πρώτου Δημάρχου Ιωάννη Σαμπάνη, που βγήκε στην δημοσιότητα, του Δήμου Τροιζηνίας και την σύναψη του ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ Αρ. 6157 στις 12 Σεπτεμβρίου 2013 προς τον Αρτέμη Σώρρα, ως Ειδικά Διορισμένο Πληρεξούσιο Αντιπρόσωπο των Δήμων, ο φάκελος έκλεισε!! 

Το αίτημα συνοδευόμενο από τις μελέτες, την συμφωνία, καθώς και κάθε άλλο συνοδευτικό έγγραφο, παραδόθηκε με αρ. Πρωτοκόλλου στους αρμόδιους Παγκόσμιους Φορείς για έλεγχο και τυχόν ενστάσεις.
Ανάμεσα στους ελεγκτικούς φορείς, έλαβε επισήμως το αίτημα η Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), αλλά και ο Η.Ε. Vladimir Kobzar, ιδιοκτήτης αλλά και διοικητής, η μοναδική αρχή και ο υπογράφων του Παγκόσμιου Κρατικού Κλειστού Χρηματοπιστωτικού “Alpha Omega Station”, οποίος έχει και την νόμιμη νομή κατοχή και εξουσία επί περιουσιακών στοιχείων που κρατούνται εντός των Θεσμικών Μητρικών λογαριασμών.
Ο καιρός των ενστάσεων έληξε και δεν υπήρξε καμία αντίρρηση από κανέναν ελεγκτικό Φορέα, είτε Εγχώριο, είτε Παγκόσμιο. 

Αντιθέτως, στις 7-10-2013 ο Alpha Omega Station αποδέχεται την πρόταση και είναι έτοιμος για τις περαιτέρω ενέργειες για την εκταμίευση των κεφαλαίων. 
 

Όσο συνέβαιναν όλα αυτά και συνεχιζόταν η ενημέρωση των Δήμων, για την μοναδική αυτή πρόταση, το πολιτικό κατεστημένο βρισκόταν σε ... ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ!!! 

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Iορδάνης Τζαμτζής στέλνει επιστολή στο Υπουργείο Οικονομικών, στο Υπουργείο Εσωτερικών αλλά και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ρωτώντας τα για την ενημέρωση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας σχετικά με 4 δισεκατομμύρια!!!!! που δίνονται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ στον δήμο Σκύδρας, φοβούμενος μήπως οι Δημοτικοί σύμβουλοι προβούν σε παράνομες ή παράτυπες πράξεις!!  







Το Υπουργείο Εσωτερικών στέλνει ΕΠΕΙΓΟΝ τα ερωτήματα του Βουλευτή Ι. Τζαμτζή για τις δραστηριότητες της τότε E.N.D και του Αρτέμη Σώρρα προς όλες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, ώστε να μπορεί μετά να απαντήσει ο Υπουργός στην Εθνική Αντιπροσωπεία  και ζητάει να σταλούν τα οποιοδήποτε σχετικά έγγραφα, αλλά και οι αποφάσεις Δήμων που έχουν προβεί σε “Σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ” με την εν λόγω εταιρεία !
Αυτό είναι τεράστιας σημασίας, γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η πρόταση αυτή ΔΕΝ αποτελεί κανένα είδος σύναψης ΣΥΜΒΑΣΗΣ!!
Δεν είναι ούτε σύμβαση δανεισμού, ή ανάθεσης έργων, ή εκποίηση /αγορά ακινήτων κτλ. Δεν είναι καμία από τις γνωστές πρακτικές, όπως συνηθίζουν, παίρνοντας δάνεια από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, σύμφωνα με το Π.Δ. 169/2013, το οποίο Ταμείο “φροντίζει”, ώστε η δημόσια και ιδιωτική περιουσία τελικά, αργά ή γρήγορα, να γίνεται λεία του τραπεζικού συστήματος! 

Επειδή πρόκειται λοιπόν για προσέλκυση επενδυτών για να δομήσουν χρηματοδότηση και να υλοιποιήσουν έργα, που δεν δημιουργούν καμία υποχρέωση στον Δήμο, όπως μαρτυρά κι ο ίδιος ο Βουλευτής Τζαμτζής στην επιστολή του, (Εικόνα 10), αλλά και όπως είπαμε παραπάνω, αυτή η συγκεκριμένη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου ΔΕΝ χρειάζεται να περάσει από την Εποπτική Επιτροπή Ελέγχου του Υπουργείου Εσωτερικών.
Άλλωστε, όταν τα χρήματα πιστωθούν στον λογαριασμό και είναι όλα έτοιμα προς εκταμίευση ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα γίνουν οι ανάλογες ειδικές πρότασεις προς το δημοτικό συμβούλιο για τις τελικές συμφωνίες.

Παρόλα αυτά, όλο το πολιτικό κατεστημένο μιλάει για... “Σύναψη Σύμβασης” κι όχι τυχαία, όπως θα δούμε παρακάτω.

Οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις στέλνουν έναν κατάλογο από Δήμους που δεν σύναψαν την...”Σύμβαση”, ή που δεν απάντησαν καθόλου.

Ο Δήμος Σκύδρας στις 30-9-2013 σπεύδει να απαντήσει ότι δεν σύναψε καμία... “Σύμβαση”

Το Υπουργείο Εσωτερικών μεταβιβάζει τις απαντήσεις των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων καθώς κι αυτή της Σκύδρας στην Βουλή των Ελλήνων με θέμα: “Κοινοβουλευτικός Έλεγχος”,   και κοινοποιεί και στον Βουλευτή Τζαμτζή, υποσχόμενο ότι θα ενημερώσει την Εθνική Αντιπροσωπεία, ΟΤΑΝ θα έχει τις σχετικές απαντήσεις
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, από την άλλη, στέλνει απάντηση στην Βουλή των Ελλήνων, στο Υπουργό Εσωτερικών, στον Υπουργό Οικονομικών και στον Βουλευτή Ι. Τζαμτζή και ... ενημερώνει ότι αρμόδια Υπουργεία για να δώσουν απαντήσεις, είναι τα προηγούμενα δύο, δηλαδή των Οικονομικών και Εσωτερικών και αν εντοπίσουν κάποια στοιχεία από τα οποία προκύπτουν αξιόποινες πράξεις θα τα θέσουν στην διάθεση των δικαστικών αρχών”.  

Από τότε, καμία απάντηση επί του θέματος, αντιθέτως, μπόλικη παραπληροφόρηση! Ουσιαστικά οι ερωτήσεις του Βουλευτή Τζαμτζή έμειναν παντελώς αναπάντητες και φυσικά, καμία απάντηση από τα αρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών, που το Υπουργείο Δικαιοσύνης δείχνει ως αρμόδια.!!

Στις 7-1-2014 βγαίνει ένα Νομικό Πόρισμα από τον Δήμο της Ιεράπετρας, το οποίο μετά από έλεγχο επιβεβαιώνει ότι πράγματι, “....η υπογραφή του Πληρεξουσίου από τον Δήμαρχο προς τον Επενδυτή, δεν ιδρύει καμία αστική και ποινική ευθύνη σε βάρος του Δημάρχου ή των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου” και  “στην χειρότερη περίπτωση θα έχει ως συνέπεια την μη πραγματοποίηση της χρηματοδότησης και της υλοποίησης των έργων, ενώ στην καλύτερη, το αποτέλεσμα θα είναι πρόοδος κα ευημερία του Δήμου και κατ’επέκταση των δημοτών του”
 


Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι είναι το ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ που υπέγραψε ο Αρτέμης Σώρρας με τον Δήμαρχο Τροιζηνίας Ιωάννη Σαμπάνη, αλλά και με τους άλλους 4 Δήμους, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία. 

Με αυτό το Συμβολαιογραφικό Πληρεξούσιο εκχωρείται η πληρεξουσιότητα στον Αρτέμη Σώρρα, ώστε να κάνει τις όποιες νόμιμες ενέργειες και να εξασφαλίσει και να δεσμεύσει τα απαραίτητα Κληρονομικά Κεφάλαια, ως νόμιμα διορισμένος αντιπρόσωπος των Δήμων! 

Με λίγα λόγια ο Αρτέμης Σώρρας γίνεται με πληρεξουσιότητα ο ίδιος Φορέας με Κρατική ισχύ για να μπορέσει και να ολοκληρώσει όλη την διαδικασία και να δεσμεύσει χρήματα από τα Παγκόσμια Ταμεία για τις ανάγκες της χώρας. 

Επομένως, το Πληρεξούσιο αυτό διασφαλίζει από την μία, ο Δήμος και επομένως οι Δημότες να μην επωμιστούν κανένα βάρος και καμία υποχρέωση σε οποιαδήποτε φάση της πράξης, ώσπου να ολοκληρωθούν όλα τα έργα.
Από την άλλη, είναι ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και με ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ που έτσι, διασφαλίζει τον Καταπιστευματοδέκτη/Θεματοφύλακα Αρτέμη Σώρρα πλέον, όπως και ο κάθε Δήμαρχος είναι Καταπιστευματοδέκτης/Θεματοφύλακας όλων των Ελληνικών Καταπιστευματικών λογαριασμών, ώστε να εξαλείψει την όποια αστοχία, για παράδειγμα: την μη επανεκλογή του υπογράφοντος Δημάρχου, ή το να αλλάξει απλά γνώμη, ποιος ξέρει γιατί... ή ακόμα και τον φυσικό του θάνατο, αφού ο ίδιος είναι που έχει έννομο συμφέρον, να ολοκληρωθούν τα έργα, να γυρίσει το κεφάλαιο και να αποδεσμεύσει τις εγγυήσεις που ο ίδιος κατέθεσε.

Τα έργα των υποδομών θα υλοποιηθούν από τους τοπικούς φορείς κατά προτεραιότητα, όλες οι υπηρεσίες του προγράμματος προσφέρονται υποχρεωτικώς ΔΩΡΕΑΝ και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ με οποιονδήποτε τρόπο η εκταμίευση οποιουδήποτε χρηματικού ποσού από τον Δήμο και η υποθήκευση ή ενεχυρίαση οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου ως συμμετοχή στην υλοποίηση του προγράμματος.

Άρα, ακόμα και στην τρελή περίπτωση κάτι να πάει στραβά κι όλες αυτές οι διασφαλίσεις να μην λειτουργήσουν, ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ είναι ο ίδιος ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ο οποίος έχει και την ευθύνη να ολοκληρωθούν τα έργα και να γυρίσουν τα χρήματα των Ελλήνων πίσω στον.. κουμπαρά, ώστε να πάρει πίσω τις δικές του εγγυήσεις!! 

Πέρασαν κάποιοι μήνες ΕΝΟΧΗΣ ΣΙΩΠΗΣ από όλους τους υποτίθεται Αρμόδιους Κρατικούς Θεσμούς και τον Μάρτιο του 2014, αποφάσισε να απαντήσει η ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) προς τους Δήμους, με γνωμάτευση του Νομικού της Σύμβουλου, Παναγιώτη Ζυγούρη, εξαιτίας σωρείας ερωτημάτων” που έφταναν από τους Δήμους προς το Νομικό της Τμήμα σχετικά με την πρότασης ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ από τον Αρτέμη Σώρρα, που εσκεμμένως όμως την είχαν “βαπτίσει” “ΣΥΝΑΨΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ”.

Και φυσικά, η παραπληροφόρηση γίνεται εμφανής μόνο και μόνο από την επικεφαλίδα του θέματος της γνωμοδότησης “Θέμα: “Δυνατότητα ΣΥΝΑΨΗΣ, ή μη , ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Ο.Τ.Α, Ν.Π.Δ.Δ ..κτλ.” όπου αναπτύσσει ένα άκυρο σκεπτικό 7 σελίδων, που δεν έχει καμία σχέση με την Πρόταση της Δόμησης χρηματοδότησης από τα δικά μας άτοκα Κληρονομικά Κεφάλαια... αποδεικνύοντας ότι “άκυρα ερωτήματα” φέρνουν “άκυρες απαντήσεις”
Στο τέλος δε, καταλήγει στο ότι “οι Δήμαρχοι δεν νομιμοποιούνται να διαπραγματευτούν απευθείας με πιστωτικό ίδρυμα, πόσο μάλλον αν δεν το αναγνωρίζει η Τράπεζα Ελλάδος...”  και συνεχίζει λέγοντας τους, πως, “αν το κάνουν υπάρχει κίνδυνος να ασκηθεί εις βάρος τους δίωξη για απιστία, παράβαση καθήκοντος, καθώς και σχετικός καταλογισμός στα πλαίσια αστικής ευθύνης”
Από πήρε την ενημέρωση του άραγε, ο κ. Ζυγούρης;;
Ποια ακριβώς έγγραφα μελέτησε ο κ. Ζυγούρης για να γράψει 7 σελίδες εκτός θέματος;
Τι ακριβώς δεν κατάλαβε καλά αντίθετα, με την νομική επιτροπή του Δήμου Ιεράπετρας, που φαίνεται να κατανοεί ακριβώς την διαφορά της “Δανειακής Σύμβασης” με την Δόμηση χρηματοδότησης Υλοποίησης Έργων που τόσο ανάγκη έχουν οι Δήμοι μας;;;

Όπως είπαμε, όμως αρκούσε η υπογραφή ΕΝΟΣ και ΜΟΝΟ Δημάρχου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία κι αυτό είχε ήδη συμβεί και  να απελευθερωθεί όχι μόνο ο συγκεκριμένος Δημος, αλλά όλη η Ελλάδα κι όπου υπάρχουν Έλληνες!!
Τον Μάρτιο του 2015 κοινοποιείται,  εξωδίκως με “ΑΝΑΦΟΡΑ-ΑΙΤΗΜΑ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ” στον σημερινό Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κι όχι μόνο, αλλά και στον τότε Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, στον Πρόεδρο και στον Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου, στον Πρόεδρο της Βουλής, στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, μέχρι και στον Αρχηγό της C.I.A. (ως υπηρεσία των Παγκόσμιων Ταμείων), στον Πρόεδρο της Αμερικής και στον Πρωθυπουργό της Ρωσίας. Το θέμα: “Κλήση για συντονισμό και εποπτεία προκειμένω για την λήψη κεφαλαίων....” 

Μετάφραση: ΑΤΟΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ.. ΥΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΑΞΗ...!!  Τόσο απλά...
2 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, 300 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ βρίσκονται ΕΤΟΙΜΑ προς εκταμίευση για όλους τους Δήμους της χώρας από τότε μέχρι και σήμερα!!.
49.000 ΕΡΓΑ είναι έτοιμα να ξεκινήσουν και να καταστήσουν την Ελλάδα μας ένα απέραντο εργοτάξιο και να ζήσουμε την μοναδική πραγματική ανάπτυξη που έγινε ποτέ! 



Τα κονδύλια που εγκρίθηκαν και δεσμεύτηκαν για τον κάθε Δήμο, αναλογικά του πληθυσμού του, ξεπερνούν κάθε φαντασία!! 
Εδώ βλέπουμε ενδεικτικά, το ποσό που έχει εγκριθεί για τον Δήμο των Αθηνών, ένα τεράστιο ποσό των 47,8 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, όταν υποστήκαμε τόσα δεινά κι αυτοκτόνησαν άνθρωποι για πολύ λιγότερα.
 Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι την τεράστια ευκαιρία που ακόμα περιμένει.... απλώς να απλώσουμε το χέρι μας να την πιάσουμε!!

Τα έργα δεν είναι περιοριστικά. Ο κάθε Δήμος μπορεί να αποφασίσει τις πραγματικές του ανάγκες, ή να σκεφτεί να υλοποιήσει ό,τιδήποτε προς όφελος πάντα του πολίτη.
Έτσι δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και νέες πηγές εσόδων σε όλους τους πολίτες, που μπορούν να απαλλαχθούν από όλα τους τα χρέη, δημόσια και ιδιωτικά.
Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας βιομηχανιών και βιοτεχνών που είχαμε ξεχάσει!!!
Μειώνεται το κόστος των ενεργειακών πηγών με απώτερο σκοπό να ελαχιστοποιηθεί το κόστος για τον Πολίτη κι όχι να πεθαίνει κανείς το 2020 και να μην έχει ρεύμα και νερό, επειδή.. κάποιοι άλλοι αποφασίζουν τον αφανισμό σου!
Είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να έχουμε υψηλών προδιαγραφών Παιδεία και Υγεία με προνόμιο ΔΩΡΕΑΝ είσοδο προς όλους τους Έλληνες πολίτες!! - για να μην σχολιάσουμε τώρα τι γίνεται, ιδιαίτερα σε αυτούς τους χώρους!!

Φυσικά, ιδιαίτερη φροντίδα θα λάβουν τα ευπαθή στρώματα της κοινωνίας και της τρίτης ηλικίας, που τώρα διώκεται πανταχόθεν από όλο αυτόν τον εμπαιγμό του ανθελληνικού κρατικού μηχανισμού σε όλα τα επίπεδα και που περιμένει πότε θα .... αποδημήσουν σε τόπον χλοερό για να μην αποτελούν βάρος!!!
Και επιτέλους, οι αγρότες να πάψουν να βγαίνουν στους δρόμους, γιατί μπορούν να ενισχυθούν οικονομικά και τεχνολογικά για την παραγωγή τους, με στόχο το αυτονότητομ την αύξηση της παραγωγής και των εξαγωγών και την μείωση των εισαγωγών... και δίνονται όλα τα μέσα για να επιτευχθεί αυτό. 
Αυτό είναι σχεδιασμένο να συμβεί και στον κλάδο της Κτηνοτροφίας και της Αλιείας.
Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, θα λήξει κάθε είδους πρόβλημα που δημιουργήθηκε εξ’αιτίας της δήθεν “οικονομικής κρίσης” και της.... “έλλειψης κονδυλίων”!!!

Λόγω του “χρέους” λοιπόν καταστρέφεται μια ολόληρη χώρα και γενοκτονείται ένα ολόκληρο Έθνος, αλλά κανένας Δήμαρχος εν ενεργεία, που έλαβε με Αρ. Πρωτοκόλλου πλήρη φάκελο της Πρότασης Δόμησης Χρηματοδότησης για Υλοποίηση Έργων / αναχρηματοδότηση και εξαγορά δημοσίων και ιδιωτικών χρεών με αίτημα των Δημοτών να συζητηθεί και να ελεχθεί η συγκεκριμένη πρόταση, δεν απάντησε!! ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

Κανένας δεν αιτιολόγησε την άρνηση του να προχωρήσει στην διαδικασία. Εκτός από τους 5 Δημάρχους που υπέγραψαν για την ευημερία του τόπου τους και που η Ιστορία θα τους γράψει με χρυσά γράμματα, ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι μετρήθηκαν και βρέθηκαν τουλάχιστον λειψοί, ανάξιοι, ανύπαρκτοι, εκβιαζόμενοι και παραδομένοι στις εντολές... άνωθεν!!!
 Έχουν ξεχάσει ποιος τους βάζει στην θέση που είναι και για ποιος είναι ο ρόλος τους!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ;;; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΕΡΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ;

 Τι είναι αυτό που τους εμπόδισε τόσα χρόνια να ελέγξουν, όταν η χειρότερη περίπτωση είναι.. απλώς να μην υπάρχουν;; Τότε θα ησύχαζαν μια και καλή από τον Αρτέμη Σώρρα που τόσο τους ανησυχεί μήπως τους.... παρασύρει και παρανομήσουν! 

Είδαμε τον Νίκο Ευαγγελάτο να βγάζει στην εκπομπή του τον πρώην Δήμαρχο -πλέον-Τροιζηνίας, Ιωάννη Σαμπάνη και να μην τον αφήνει να πει λέξη, κάνοντας του προσωπική επίθεση, λες και ό,τι υπογράφτηκε, δεν είχε την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμαρχος, ο Ανώτατος Άρχων βάσει Νόμου ήδη Καταπιστευματοδέκτης, δεν γνώριζε, αλλά περίμενε τηλεπερσόνες να του κουνήσουν το δάκτυλο!
Πόσο μάλλον κάποιον που είχε παραδεχτεί στον αέρα, ότι βγάζει τις ειδήσεις που του ..σερβίρουν τα Υπουργεία!!
Και τελικά δεν μας είπε ο Ευαγγελάτος, σε ποιο ακριβώς σημείο της συμφωνίας διαφωνεί;;; Ποιο ήταν το έγκλημα του Δημάρχου Σαμπάνη;;;
Μήπως χάλασε .. την σούπα σε πολλούς; Μήπως τελείωσε το φαγοπότι για κάποιους;;
Τα συμπεράσματα δικά σας....

Το ζήτημα είναι τι μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς που έχουμε νόμιμα δικαιώματα σε αυτόν τον τεράστιο πλούτο, ως Έλληνες Πολίτες, που επαναλαμβάνουμε: “ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!”

Το ότι όλες οι κυβερνήσεις, όλα τα κόμματα, καθώς και οι Δήμαρχοι έχουν δώσει τα κλειδιά της δική μας χώρας αμετάκλητα και άνευ όρων και έχουν συναινέσει στο να μας δέσουν χειροπόδαρα, εμάς και τις μελλοντικές γενιές, στο όνομα ενός... “χρέους” που διαρκώς φουσκώνει, αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν νοήμονα άνθρωπο. Αρκεί να δούμε τι έχουν υπογράψει για εμάς, χωρίς εμάς!!

Άρα είναι σαφές ότι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από όλους αυτούς, που έχουν αποδείξει ποιες είναι οι προθέσεις τους και ο σκοπός τους, επικαλούμενοι μια “ανάγκη” που δεν υπάρχει!!!! Υπάλληλοι μιας εταιρείας “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Α.Ε. που βαπτίζουν “Εθνικό συμφέρον”,, κάθε παρανομία που κάνουν.

Και τώρα λοιπόν τι;;; Να γυρίσουμε πλευρό και να αφήσουμε να ρουφήξουν και την τελευταία ρανίδα του αίματος μας;; 
Να περιμένουμε επιδόματα και προεκλογικά ψίχουλα που θα τα πάρουν πίσω, όποτε θέλουν, για να μας τα κουνάνε κάτω από την μύτη, όποτε ζητάνε την ψήφο μας;;; Να κάνουμε ότι δεν καταλάβαμε, ότι λιμοκτονούμε, ενώ το τραπέζι είναι γεμάτο φαγητά, επειδή δεν απλώνουμε το χέρι μας;;;

Εδώ μιλάνε οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!! Είχαν όλες τις λύσεις στα χέρια τους και δεν έπραξαν τίποτα!! Όλοι τους, γιατί όλοι γνώριζαν μέσα στην Ελληνική Βουλή. ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ και δεν έπραξαν τίποτα!!!

Αυτή είναι η αλήθεια και είναι υπεύθυνοι όχι μόνο για αυτά που έκαναν, αλλά πρωτίστως, γι αυτά που ΔΕΝ έκαναν!!!! Και αυτό είναι ΕΓΚΛΗΜΑ!
Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς είναι πλέον ξεκάθαρο και ΗΔΗ συμβαίνει!
Η εγκληματική απραξία όλων αυτών και η ένοχη σιωπή τους, τελικά δημιούργησε τον τεράστιο μηχανισμό των Τοπικών Οργανισμών “Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’, που δεν παρά των ίδιων των Πολιτών. 400 Τοπικοί Οργανισμοί σε Ελλάδα, Κύπρο και στο εξωτερικό,  ενώνουν, ενημερώνουν, έτοιμοι να εκτελέσουν το μοναδικό Πρόγραμμα Αυτοεπένδυσης και Αυτοχρηματοδότησης που σίγουρα δεν συγκρίνεται με κανένα είδους “Ανάπτυξης” που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

“Το Πρόγραμμα είναι έτοιμο! Τα κεφάλαια είναι έτοιμα να εκταμιευτούν! Απλά περίμεναν μια Ελληνική κυβέρνηση να το κάνει και Δημάρχουνς πραγματικά “Αρχοντες” του Δήμου τους. Δεν μένει παρά να αποφασίσουμε εμείς για τον εαυτό μας, πώς θέλουμε τον τόπο μας, πώς θέλουμε να ζήσουμε την ζωή μας, Αυτή την φορά είμαστε εμείς, οι ίδιοι oi Πολίτες που διεκδικούμε αυτό που μας ανήκει και που όλο το πολιτικό καθεστώς μας έκρυβε! Και ναι, θα το εκτελέσουμε εμείς, για εμάς! Οι θέσεις ανοιχτές σε όλους! Δημιουργούμε την “Ελλήνων Πολιτεία” μια Πολιτεία πρότυπο για όλον τον πλανήτη. Απλά γιατί... μπορούμε!!
Είναι η μοναδική φορά που μπορούμε και πρέπει όλοι να πάρουμε θέση και να σταματήσουμε όλον αυτόν τον αφανισμό.
Το μόνο που μένει είναι να μαζευτούμε σε κάθε Δήμο, στον Τοπικό Οργανισμό που είναι για όλους τους Δημότες, να προτείνουμε και να προταθούμε, να ψηφίσουμε και να ψηφιστούμε. Αυτή την φορά να στείλουμε τον αξιότερο,... και χωρίς ασυλία. Αυτή είναι η Δημοκρατία!
 Απλά να εκτελέσει τις δικές μας αποφάσεις και να εκτελέσει το τεράστιο αυτό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ της χώρας μας, με τα δικά μας χρήματα, χωρίς να χρωστάμε πουθενά..  
Τα χρήματα υπάρχουν, το σχέδιο υπάρχει, πάμε να διεκδικήσουμε τα δίκαια και τα δικά μας, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο...

Εμείς αναρωτιόμαστε... τι ακριβώς έχουμε να χάσουμε; Εμείς, ως πολίτες, τίποτα! Αντιθέτως, από ό,τι τα έγγραφα δείχνουν, μπορούμεν να ζήσουμε το όνειρο.. αυτοί την φορά ξύπνιοι!!  
Κάποιοι όμως χάνουν τα πάντα! Και θα βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους, πράξεων και παραλείψεων τους!
Ένα είναι σίγουρο. Οι εξελίξεις θα είναι.... σαρωτικές!

Ακούστε εδώ λοιπόν τι έπρεπε να κάνουν οι Δήμαρχοι!

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΤΗ























Δεν υπάρχουν σχόλια