Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία αμειβόταν με ένα ποσό της τάξεως των 320.000 ευρώ το χρόνο από τον Ερυθρό Σταυρό!!!

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη που φέρνει στο φως η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά με αφορμή το πόρισμα φωτιά από το σώμα επιθεωρητών, το οποίο αναφέρει ότι η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία αμειβόταν με ένα ποσό της τάξεως των 320.000 ευρώ το χρόνο από τον Ερυθρό Σταυρό.

Δείτε τι έγραψε η τηλεκριτικός!

ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ???? (άντε καλέ….)

Αμοιβή της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε η κόρη της πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ν.Δ., κυρία Αλεξία Μπακογιάννη, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων…..

Πόρισμα-φωτιά από το σώμα επιθεωρητών:

Πως «μοίραζε» ο Ερυθρός Σταυρός τα χρήματα του εράνου;

Με απευθείας ανάθεση και αντί αμοιβής 320.000 ευρώ, η εταιρεία δημοσίων σχέσεων της Αλεξίας Μπακογιάννη αναλάμβανε επί προεδρίας Μαρτίνη την προβολή του εράνου που απέφερε περίπου 1 εκατ. ευρώ

Κόντρα στο πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς που χαρακτηρίζει το έργο του ΕΕΣ, η εταιρεία της κυρίας Μπακογιάννη ανέπτυξε μονοπωλιακή επαγγελματική σχέση με τον …οργανισμό επί προεδρίας του κ. Ανδρέα Μαρτίνη, μέσω απευθείας αναθέσεων και υπογραφής συμβάσεων, χωρίς προηγούμενες αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων.

Πράξεις που ερευνώνται από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές. 
Αιχμή αυτής της σχέσης υπήρξε η διαφημιστική προβολή του ετήσιου Πανελληνίου Εράνου του Ερυθρού Σταυρού, έργο για το οποίο η επιχειρηματίας έλαβε μόνο κατά τη χρονιά του 2009 το 20% του συνολικού ποσού που συγκεντρώθηκε από το υστέρημα των πολιτών!

Τα παραπάνω περιλαμβάνονται σε πόρισμα-φωτιά του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, για το οποίο είναι ενήμερη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας σε σχέση με τα πεπραγμένα της διοίκησης Μαρτίνη, αναφορικά με τη διενέργεια του Πανελληνίου Εράνου και τη διαχείριση των εσόδων.

Κεντρικό σημείο στην έκθεση αποτελεσμάτων ελέγχου για τον έρανο του 2009, ύστερα από εντολή του γενικού επιθεωρητή, κ. Μιχάλη Σαμπατακάκη, αποτελεί το καθεστώς συνεργασίας του οργανισμού με την εταιρεία, AIA RELATE Α.Ε. ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της οποίας είναι η κυρία Μπακογιάννη.

ΠΗΓΗ



ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΝΤΕΛΙΒΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ...

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ 
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ" ΧΩΡΑΣ;;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ;;


ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ" ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ"
 -ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ", ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ;- 
Ή ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΑΤΟΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ;; 


ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ, ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, 
ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ;

 ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ!!

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 
ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΟΥΝ;;;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ  ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ;;


ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ  ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ,

 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ... "ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙ -ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-

 ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, 

ΚΑΘΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ SINGULAR LOGIC ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΤΩΣΕΩΣ 

ΜΕ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ.

 ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.


ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ "ΧΡΕΟΣ"

ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ...

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.







ΠΗΓΗ

https://esykamaterou2.blogspot.com/.../porima-fwtia-apo...


Δεν υπάρχουν σχόλια