Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το δεύτερο κύμα "Μένουμε σπίτι" θα μας βρει... χωρίς σπίτι;;;




Ο Γ. Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους παραδέχεται κυνικά και ανερυθρίαστα ότι αυτό που έρχεται θα είναι "ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ" για τους πολίτες!!!

Κι όσο κι αν η "κυβέρνηση" μας πουλάει ως αφήγημα την επιτυχία της... ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ των 3 μηνών πριν την υφαρπαγή της περιουσίας μας, κινδυνεύουμε στο δεύτερο κύμα "Μένουμε σπίτι" που "είναι περίπου βέβαιο" κατά τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα έρθει, να μας βρει... χωρίς σπίτι!

ΟΙ "ΘΕΣΜΟΙ" ΔΗΛΩΣΑΝ: «Οι τράπεζες δεν κάνουν κοινωνική πολιτική. Αν δεν μπορούν αυτά τα νοικοκυριά να αντεπεξέλθουν, πτωχεύστε τα!"
Έτσι, κατόπιν των "σκληρών διαπραγμεύσεων' που κάνει μαζί τους η κυβέρνηση των δοσιλόγων που ενδιαφέρεται για την υγεία μας, βγάζει νόμο "Πτώχευση express"!!
Όλα θα γίνονται ηλεκτρονικά από το σπίτι! Είδες ρε παιδί μου πόσο γρήγορα γίνονται όλα, όταν είναι για το... "καλό"  μας;
Και φυσικά, ακόμα μια φορά να ... σωθούν οι Τράπεζες, οι οποίες ανακεφαλοποιήθηκαν με τα δικά μας χρήματα, μας φόρτωσαν τα δικά τους χρέη στα οποία μπήκαμε ΕΓΓΥΗΤΕΣ εν αγνοία μας και τώρα έρχονται ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ να μας τα πάρουν όλα! 
Είχαν ήδη νομοθετήσει από το 2003 με τον Νόμο 3156 την "τακτοποίηση" των κόκκινων δανείων που ήξεραν ότι θα δημιουργούνταν σε μια εποχή που κανείς δεν υποπτευόταν καν τι μέλλει γενέσθαι και οι τράπεζες μας τα έδιναν αφειδώς.
Είχαν ήδη νομοθετήσει από το 2006 με τον Νόμο 3463 την παραχώρηση  με ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ των κατασχεμένων σπιτιών μας, δημόσιων και δημοτικών κτηρίων σε  όλους τους ανιθαγενείς που εισβάλλουν στην χώρα μας!!! 14 χρόνια πριν είχαν "προβλέψει" το "έκτακτο" κύμα μετανάστευσης και πώς θα δώσουν την λύση!!
Στο πολύ βολικό "φιάσκο-πανδημία" όσοι άντεξαν και δεν πέρασαν από τα ταμεία τους, τώρα θα αναγκαστούν να το κάνουν για να οδεύσουμε όλοι μαζί προς την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ  που δεν αναγνωρίζει ούτε ελευθερίες, ούτε ιδιοκτησίες, ούτε Ανθρώπους!

Από την άλλη, τα δάνεια των κομμάτων και των πολιτικών μετρούν πολλά μηδενικά και καμία τράπεζα δεν φαίνεται να ανησυχεί. Το ίδιο συμβαίνει και με τα συστημικά ΜΜΕ που έχουν πάρει εργολαβία τον εκφοβισμό και την τρομοκρατία μας με το... αζημείωτο βέβαια. 
Η αλήθεια είναι ότι δεν απελευθερωθήκαμε ποτέ. 
 Μετά τα tanks, ήρθαν οι banks και τώρα φόρεσαν τον "μανδύα" της επιστήμης και είναι οι ίδιοι που έρχονται με τις "σύρριγγες" της... σωτηρίας μας!!

ΕΛΛΗΝΕΣ- ΑΝΘΡΩΠΟΙ η 'Ενωση μας χωρίς διακρίσεις, κομματικές δογματικές ή ταξικές έχει ήδη αρχίσει.
Σε όλην την χώρα αλλά και στο εξωτερικό ιδρύονται Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ από τους ίδιους τους Έλληνες πολίτες για να διεκδικήσουμε τα δίκαια και τα δικά μας.
 Είναι τα γραφεία της γνώσης και της δύναμης μας που εργαζόμαστε ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ για όλους τους  ανθρώπους γιατί ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ και να σώσουμε την περιουσία μας, να δώσουμε το όραμα πάλι στα παιδιά μας, να αναστήσουμε την χώρα μας και να προχωρήσουμε όλοι μαζί για την ΠΑΛΛΙΓΕΝΕΣΙΑ του Ανθρώπινου Γένους σε όλον τον πλανήτη. 
 Ενημερωθείτε και κάνετε τις επιλογές σας! 
Ελεύθεροι Άνθρωποι ή Αντικείμενα δουλικά στους σχιζοφρενείς δυνάστες  που καπηλεύονται τον πλανήτη και τον πλούτο μας.

Ακούστε κι αυτό:





































Δεν υπάρχουν σχόλια