Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για τα εγκληματικά "ΜΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ¨ ποιος θα μιλήσει κ. Σούρλα;



Τις τελευταίες μέρες, κάνει το γύρο του διαδικτύου η συνέντευξη του πρώην Υπουργού Υγείας (δύο φορές) επί Νέας Δημοκρατίας και Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας τον Φεβρούαριο του 2018 με αφορμή το σκάνδαλο "Novartis" (που ακόμα ψάχνουν να δουν τι έχει γίνει και ποιος θα βγει λιγότερο βρώμικος από τον βούρκο που είναι όλοι μαζί)
Στην συγκεκριμένη συνέντευξη, ουσιαστικά ομολογεί την απόπειρα φαρμακευτικής εταιρίας να τον δωροδοκήσει, με 500 εκατομμύρια δρχ. ώστε να προβεί σε αγορά  εμβολίων "νέας γενιάς"  Ηπατίτιδα Β  για την Ελλάδα, τα οποία δεν χρειάζονταν, ως μια γνωστή τακτική των φαρμακευτικών εταιριών, που όμως ο ίδιος αρνήθηκε να ενδώσει.
Περιγράφει επίσης την τακτική που χρησιμοποιούν γενικότερα οι φαρμακοβιομηχανίες και πώς χειραγωγούν μέσα από τα ΜΜΕ την κοινή γνώμη ώστε να περνάνε τα σχέδια τους και να κερδοσκοπούν εις βάρος μας.


Ας δούμε κάποια σημεία στην συγκεκριμένη συνέντευξη για να κατανοήσουμε καλύτερα, τι συμβαίνει και ίσως να αντιληφθούμε ότι διαφθορά υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει ΜΟΝΟ επειδή εμείς το επιτρέπουμε.


 Ο κ.Σούρλας αναφέρει την ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2012-2013  που όπως λέει ο ίδιος: "Είχα υπολογίσει τότε ότι περίπου 10 δισεκατομμύρια είναι οι απώλειες εσόδων για την εθνική μας οικονομία με μια προσδοκία ότι η κυβέρνηση που εγώ ανήκα αλλά και το κόμμα που ανήκω, η Νέα Δημοκρατία αλλά και στην συνέχεια όμως ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν. Δυστυχώς όμως δεν είδα αυτή την προσπάθεια που θα έπρεπε να γίνει, να γίνεται!"

Έχει ενδιαφέρον να ρίξουμε μια ματιά στην συγκεκριμένη ΕΚΘΕΣΗ η οποία αναφέρεται στο λαθρεμπόριο καυσίμων, καπνού, σε offshore εταιρείες και πλαστά/εικονικά τιμολογία, τριγωνικές συναλλαγές, υπερτιμολόγηση φαρμάκων, δωροδοκία πολυεθνικών στην χώρα μας και παραγραφή οικονομικών εγκλημάτων κτλ.

Η Έκθεση δεν βρήκε την ανταπόκριση που έπρεπε να έχει από κανένα κόμμα και από καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα, κατ 'ομολογίαν του ίδιου του Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας


Όπως δηλώνει κι ο ίδιος, το παιχνίδι είναι γνωστό. Η εκάστοτε "κυβέρνηση" κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι αυτή ήταν υπεύθυνη για όσα έκανε στο παρελθόν και η εκάστοτε "αντιπολίτευση", την "κυβέρνηση" για όσα κάνει στο παρόν!!!

Το "παραλάβαμε καμμένη γη" συνεχίζει μέχρι και σήμερα που το σχέδιο γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνο με την "πανδημία" που ήρθε ακριβώς για να χαθούν κι οι  όποιες ελευθερίες μας είχαν απομείνει από την "υγειονομική" χούντα που μας έχει επιβληθεί ... για το καλό μας και μας κάνει... "παγκόσμια γυμνάσια" μέχρι να εγκαθιδρυθεί η παγκόσμια δικτατορία τους με μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού από τον "φιλάνθρωπο" Bill Gates! δες εδώ

Σήμερα, βέβαια ο κ. Σούρλας φαίνεται να έχει ξεχάσει τις "τακτικές" των φαρμακοβιομηχανιών και προτείνει  τον Σωτήρη Τσιόδρα για ....Νόμπελ!!!
Το ίδιο άνθρωπο που το 2009 βρισκόταν πάλι  δίπλα στον τότε Υπουργό Υγείας Αβραμόπουλο με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας!!  

Τότε που γέμισαν τις αποθήκες με εμβόλια για τον Η1Ν1 και αντιικά φάρμακα που τελικά έληξαν αχρησιμοποίητα, στοιχίζοντας κάποια εκατομμύρια στον Ελληνικό λαό και "φουσκώνοντας" τις τσέπες των "επιτήδειων". 
Τον ίδιο άνθρωπο που βρισκόταν δίπλα σε κάθε Υπουργό Υγείας για να τον..."συμβουλεύει", όπως κάνει και σήμερα που θέλει να μας πουλήσει τα εμβόλια του Gates αλλοιώνοντας τα δεδομένα και μετρώντας "νεκρούς" ΑΠΟ τον covid-19  κατά δημόσια δική του ομολογία, χωρίς να είναι η πραγματική αιτία του θανάτου τους. 


 Στην "ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ" διαβάζουμε:

Τελικά, ποια είναι η "έμπρακτη αποδεδειγμένη πολιτική βούληση; Ποιό είναι το αποτέλεσμα της;

Ποιοι είναι αυτοί που "λυμαίνονται" τον δημόσιο πλούτο;

Ποιοι είναι αυτοί που αρπάζουν "κρατικές επιχορηγήσεις" για ερευνητικούς και μορφωτικούς σκοπούς που ποτέ δεν βλέπουμε;

Ποιοι είναι αυτοί που έχουν δεκάδες ακίνητα ως περιουσία και έχουν φουσκώσει τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς;

Ποιοι είναι αυτοί που δανείζονται υπέρογκα ποσά και μετά τους πληρώνει ο ελληνικός λαός τα δάνεια τους μέσω ανακεφαλοποιήσεων;

Ποιοι είναι οι εμπλεκόμενοι σε off shore και ΜΚΟ;

Ποιοι δίνουν "ιθαγένεια" εξπρες σε αλλογενείς, όπως και οι ίδιοι είναι και έκαναν τα παιδιά μας οικονομικούς μετανάστες χωρίς όραμα, χωρίς πατρίδα; 

Ποιο παρέδωσαν την Μακεδονία μας και τιμούν προδοτικές συμφωνίες, αλλά δεν τιμούν ότι η εξουσία τους πηγάζει από το Έθνος!

Ποιοι "φθείρουν" τους δημοκρατικούς θεσμούς;

Ποιοι παρέδωσαν την  διαχείρισης της Εθνικής μας Κυριαρχίας αμετάκλητα και άνευ όρων, υπογράφοντας γενοκτονικά μνημόνια που μας έκαναν αποικία των ξένων δυναστών για 99 χρόνια;

Ποιοι παρέδωσαν τα Υπουργεία, τις τράπεζες, την εθνική μας περιουσία και τα όλα τα δημόσια έσοδα της χώρας σε μια Ανεξάρτητη Αρχή  ΑΑΔΕ χωρίς νομική προσωπικότητα, ένα "Φάντασμα" με ΑΦΑΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ που εισπράττει ΟΛΑ τα δημόσια έσοδα της χώρας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ! ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!

Ο κατάλογος πραγματικά είναι ατελείωτος! Αρκεί να θυμηθούμε!

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας μας λέει:
"Βλέπουμε ότι έχουμε μια συνέχεια της καταστάσεως που για μένα λείπει η επαρκής πολιτική βούληση. Όπου υπάρχει πολιτική βούληση, δεν υπάρχει διαφθορά κι όπου υπάρχει διαφθορά, δεν υπάρχει πολιτική βούληση".

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!
ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ".
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!
ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!

Οι "Εκθέσεις" όπως βλέπουμε είναι ωραία και μεγάλα λόγια για τα συρτάρια των διαχρονικών "πολιτικών" απατεώνων που αλλάζουν την σκυτάλη της διαφθοράς και της διαπλοκής και συνεχίζουν ο ένας το έγκλημα του άλλου κι όλοι μαζί κατά των Ελλήνων!!
Άλλωστε σήμερα, τα πεπραγμένα τους είναι εμφανή σε όλους μας!

Ο κ. Σούρλας που διετέλεσε ως Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας της Νέας Δημοκρατίας επί  Σαμαρά και δύο φορές Υπουργός Υγείας, όφειλε να γνωρίζει, ΑΝ δεν γνωρίζει, για την πρόταση χρηματοδότησης της χώρας με 600 δις δολάρια από τον Αρτέμη Σώρρα από τον Σεπτέμβριο του 2012, για να μην χρειαστεί να μπούμε στην καταστροφική δίνη των μνημονίων που απόρροια τους έχουν όλα αυτά που βιώνουμε σήμερα. 
Ακόμα και σήμερα που εμφανίζονται στους 5 τελευταίους κρατικούς προυπολογισμούς με την χώρα μας να παρουσιάζει σχεδόν διπλάσιο κρατικό προυπολογισμό από αυτό της Γερμανίας, μας μιλάνε για την "αναπόφευκτη οικονομική ύφεση" που μας περιμένει μετά την "πανδημία-φιάσκο", κανείς δεν βγαίνει να μιλήσει γι αυτό.
Εδώ βλέπουμε τον κρατικό προυπολογισμό του 2020 και οποιοσδήποτε μπορεί να ψάξει Δες εδώ:
Ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας όφειλε να γνωρίζει, αν δεν γνωρίζε για την ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ της χώρας με ΑΤΟΚΑ κεφάλαια ύψους 2,3 τρισεκατομμυρίων από τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ των Ελλήνων, για όλους τους ΔΗΜΟΥΣ της χώρας, για να μηδενίσουμε την ανεργία, να μηδενίσουμε τα χρέη και να επανεκκινήσουμε την χώρα μας που περιμένουν από το 2013 να εκταμιευτούν.
Δεν θα χρειαζόταν να παίρναμε "περιοριστικά μέτρα" που μας "σώζουν" από αόρατους εχθρούς  και μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ! 
Δεν θα χρειαζόταν να ανησυχούμε αν θα αντέξει το δημόσιο σύστημα Υγείας που ήταν δημόσιο ούτε σύστημα ήταν ποτέ και φυσικά ούτε ΥΓΕΙΑΣ!
Δεν θα χρειαζόταν να μας έρχονται δήθεν "ειδικοί" τσιράκια της παγκόσμιας μαφίας για να μας πουν τι φάρμακα και τι εμβόλια θα μας δώσουν για να μας σώσουν από τα μεταλλαγμένα δηλητήρια που οι ίδιοι μας τρέφουν και μας αρρωσταίνουν, ενώ έχουν αρπάξει τους πρωτογενείς μας πόρους!



ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Κ. ΣΟΥΡΛΑ;;;
Πάντως να συμφωνήσουμε σε αυτό: αν η διαφθορά και τα εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού συνεχίζονται, είτε οι κυβερνώντες -αν δεν γνωρίζουν-είναι ανίκανοι, ακατάλληλοι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ να κυβερνούν άρα πρέπει να πάνε σπίτι τους, 
ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΗΤΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ!!! 

Κάτι μας λέει ότι ήρθε η ώρα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Κ. ΣΟΥΡΛΑ;;;
Πάντως να συμφωνήσουμε σε αυτό: αν η διαφθορά και τα εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού συνεχίζονται, είτε οι κυβερνώντες -αν δεν γνωρίζουν-είναι ανίκανοι, ακατάλληλοι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ να κυβερνούν άρα πρέπει να πάνε σπίτι τους, 
ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΗΤΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ!!! 

Κάτι μας λέει ότι ήρθε η ώρα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ!





















Δεν υπάρχουν σχόλια