Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελικά ήταν "τυχαία" η απόφαση σας κ. Μηταράκη;;;


Τελικά τι γίνεται με την Μαλακάσα κ. Μηταράκη;

Αν και δεν είναι το μοναδικό που συμβαίνει στις ημέρες μας και όσο ψάχνει κανείς βρίσκει, ας μείνουμε σε αυτό, ως ένα μικρό δείγμα. Για να μην μιλήσουμε για το τι συμβαίνει στον τομέα της "υγείας" όπου η "πανδημία" άνοιξε πεδίο δόξης λαμπρό σε όλα τα πολιτικά λαμόγια που μας "σώζουν" διαχρονικά.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι “μοιράζονται” κονδύλια από τα δικά μας χρήματα, δεξιά και αριστερά για διάφορους “λόγους” και ξέρουμε πολύ καλά ότι γίνονται απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους και συγγενείς, γενικώς δηλαδή, η διαφθορά και η διαπλοκή συνεχίζεται εν μέσω “πανδημίας” και της οικονομικής ύφεσης που όλοι τους “προ-φυτεύουν” ότι έρχεται, όπως φαίνεται βέβαια, μόνο  για τους Έλληνες πολίτες.
Το “πολιτικό παρεάκι” τα παιδιά -κουμπιά των διεθνών τοκογλύφων συνεχίζουν το φαγοπότι στην υγεία του κορόιδου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα  (εδώ) το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής πέρασε σε ανάθεση έργου χωρίς διαγωνισμό με κονδύλι που φτάνει στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης που έχει “αναλάβει” το έργο της αντικατάστασης των ιθαγενών με ανιθαγενείς από όλο τον πλανήτη και στους οποίους θα δοθούν και οι τίτλοι κυριότητας των κατασχεμένων ακινήτων μας, είχε εκτιμήσει το έργο στην δομή της Μαλακάσας για “κάποιες εργασίες” στα 700.000 ευρώ (για να μην μιλήσουμε για το τι ρόλο παίζει στην χώρα μας)
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Δ.Ο.Μ ενημερώνει την Ευρωπαική Ένωση ότι «Το υπουργείο Μετανάστευσης εξαγγέλλει πράγματα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και τα οποία δεν έχουν ρεαλιστική βάση σε σχέση με την υφιστάμενη κατάσταση τονίζει ο Διεθνής Οργανισμός στην παρέμβασή του, όπως για παράδειγμα ότι όλες οι νέες δομές που θα δημιουργηθούν θα είναι "κλειστές" ή ότι μεγάλος αριθμός αιτούντων άσυλο θα μεταφερθεί από τα νησιά και μάλιστα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού ή ότι δομές φιλοξενίας θα κλείσουν έως το τέλος του έτους».

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, 3 μέρες μετά, με επίκληση του άρθρου 17, του νόμου 4650/2019 προχώρησε στις 7 Απριλίου σε πρόσκληση μίας και μόνο εταιρίας VITAEL Επενδυτική Αναπτυξιακή Α.Ε., στην οποία και κατακυρώθηκε το έργο «Διαμόρφωση και βασική συντήρηση δομών του άρθρου 8 του Ν. 4375/2016 στη Μαλακάσα», με απόφαση του Νότη Μηταράκη.





Από την άλλη η Ευρωπαϊκή Ένωση, λένε, ότι αντιδρά στο ύψος του ποσού ανάθεσης των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ και δεν πληρώνει για τις υπερτιμολογημένες εργασίες.
Εδώ βέβαια να τονίσουμε το γεγονός ότι η Ευρωπαική Ένωση δεν έχει δικά της κεφάλαια για να “πληρώνει”!! Αυτό είναι άλλο ένα ψέμμα που έχει καταρρεύσει στις ημέρες μας. 
Εμείς πληρώνουμε το... “μάρμαρο” και εμείς το πληρώναμε πάντα!
Άκου αυτό για να καταλάβεις απόλυτα! 

Με πολύ απλά λόγια, εμείς οι ίδιοι χρηματοδοτούμε τα γενοκτονικά σχέδια τους εναντίον μας!!

Ο Υπουργός, βεβαίως, δηλώνει "άγνοια" και ότι τα νούμερα του δημοσιεύματος είναι λανθασμένα.(;;;) (εδώ)

Να θυμίσουμε εδώ ότι στις 19  Μαρτίου βγαίνει νομοσχέδιο με τίτλο «Βελτίωση της μεταναστευτικής νομοθεσίας, τροποποίηση διατάξεων των νόμων 4636/2019 (Α΄ 169), 4375/2016 (Α΄ 51), 4251/2014 (Α΄ 80) και άλλες διατάξεις» περιλαμβάνεται άρθρο, σύμφωνα με το οποίο πιστώνεται στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου ειδική πίστωση «απόρρητων εθνικών αναγκών» τη διαχείριση της οποίας αναλαμβάνει αποκλειστικά και χωρίς καμιά λογοδοσία ο αρμόδιος "υπουργός"!!

Τελικά ήταν “τυχαία” η απόφαση σας κ. Μηταράκη για τα “απόρρητα κονδύλια” του Υπουργείου σας;
Εμείς λέμε ότι τύχη δεν υπάρχει! Τα πράγματα είναι απλά!
"ΙΔΙΩΤΕΣ" ΚΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ" ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ.
ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΟΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΒΑΣΕΙ "ΟΔΗΓΙΩΝ" ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.
Καμία βουλή τουλάχιστον από το 1974 μέχρι σήμερα δεν έχει συσταθεί με Φ.Ε.Κ. (Φύλλο  Εφημερίδας Κυβερνήσεως) σε Σώμα. Με λίγα λόγια, αυτοί που υπογράφουν νόμους παράνομους, παράλογους και αφανιστικούς δεν έχουν βγάλει νόμο για τον εαυτό τους. Παράνομα κυβερνούν χρόνια τώρα και ξεπουλούν την χώρα και γενοκτονούν το έθνος μας!
Αυτό έκαναν, αυτό κάνουν κι αυτό θα κάνουν αν δεν αποφασίσουμε να το τελειώσουμε εδώ και τώρα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενωθούμε νόμιμα και νομικά στην μεγάλη λεωφόρο την Κυρίαρχων Αυτοχθόνων Ελλήνων, χωρίς διαχωρισμούς και διαιρέσεις και να στείλουμε τους “διαχειριστές” που τόσα χρόνια καταληστεύουν τον εθνικό μας πλούτο εκεί που τους αξίζει!
Αυτό κάνει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και είναι η ώρα να συνταχτούμε όλοι γιατί είναι η μόνη κίνηση που γίνεται ανιδιοτελώς και ασχολείται με την Ένωση των Ελλήνων με βάσει τα κληρονομικά μας και τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα. Κανείς άλλος δεν μιλάει για Κυριαρχία και κανείς δεν μιλάει για τα Παγκόσμια Ταμεία των Ελλήνων και όλων των χωρών. 
 
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΔΩ. Ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια