Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δανειζόμενα κανάλια και πολιτικές μαριονέτες μας κουνάνε το δάκτυλο!







Πληρωμένα δανειζόμενα κανάλια με εκβιαζόμενες τηλεπερσόνες προπαγανδίζουν και προσπαθούν να διχάσουν την κοινωνία και να επιβάλλουν μέσα από την τρομοκρατία που ασκούν τον εμβολιασμό των ανθρώπων, σύμφωνα με τα σχέδια της Παγκόσμιας ελίτ και των σχιζοφρενών "σωτήρων" που ονειρεύονται μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Μαζί στο κόλπο και  όλες οι πολιτικές μαριονέτες, ανδρείκελα που παρέδωσαν την διαχείριση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, καθιστώντας μας δούλους χρέους άνευ όρων και αμετάκλητα!!
Όλα μαζί τα κόμματα της "Ελληνικής Βουλής" υπέγραψαν και συμφώνησαν τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ μας.
Έρχονται τώρα με γνωστούς τρόπους χειραγώγησης να μας αναγκάσουν να δεχτούμε για το... "καλό μας" το εμβόλιο του Kill Bill-Gates  το οποίο ο "πρωθυπουργός" το θεωρεί "παγκόσμιο αγαθό" για την ανθρωπότητα!!

Τελευταία, παρατηρήθηκε ότι εκτός από τους "ανεύθυνους" και "υπεύθυνους" που ταμπέλιαζαν με ιδιαίτερη άνεση τους πολίτες σύσσωμοι πολιτικοί και φερέφωνα το προηγούμενο διάστημα για την επιβολή των περιοριστικών μέτρων,
τώρα καλλιεργούν το αφήγημα των "ψεκασμένων" που δεν θέλουν να εμβολιαστούν με τις πατέντες των ευγονιστών και των "μη ψεκασμένων" που δέχονται να εμβολιαστούν έχοντας ΠΙΣΤΗ στις καλές προθέσεις των σωτήρων τους,  ή των συνωμοσιολόγων που αρέσκονται σε θεωρίες συνωμοσίας.
Δεν έχουν  μάλλον καταλάβει ακόμα ότι οι μάσκες των συνωμοτών έχουν ήδη πέσει και ο εχθρός δεν είναι πλέον "αόρατος" όπως θέλουν να μας λένε! 


                                              

Ιδού ένα από αυτά τα ανδρείκελα που κάνει ακριβώς αυτό, καθ'ότι και 'διανοούμενος" που εκπαιδεύτηκε στην τηλεοπτική προπαγάνδα, επιδιώκει
να διχάσει, να τρομοκρατήσει και να βάλει ταμπέλες σε οποιαδήποτε ελεύθερη φωνή επιστημονική ή μη που δεν δέχεται την "νέα κανονικότητα" που θέλει τους ανθρώπους υποχείρια στα χέρια της παγκόσμιας νέας τάξης ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Ο Πολίτης έχει γίνει ο "οποιοσδήποτε" εν δυνάμει "ψεκασμένος", "ανεύθυνος", ""τεμπέλης", "κακοπληρωτής" που τολμάει να έχει αντιρρήσεις στο αφήγημα που θέλει να παρουσιάσει η "κυβέρνηση".
Δεν θέλουμε δε να σχολιάσουμε για το "λογικό" επιχείρημα του ενάντια στο τσιπάκι που... φευ!! Ούτε να το δει! Θα πέσει φωτιά να τον κάψει!!

Από την άλλη, θα δεχόταν ευχαρίστως να εμβολιαστεί!
Ίσως ο βολευτής Μπογδάνος να γνωρίζει τι έχουν μέσα τα εμβόλια και να τα θεωρεί ασφαλή! Μπράβο του και να τα κάνει!!
Να μας αποδείξει όμως πως το σιγούρεψε, ή το ότι δεν αναφέρονται στην "Αποκάλυψη του Ιωάννη", είναι αρκετό;! Γιατί ούτε τα πρόστιμα των φαρμακοβιομηχανιών λόγω του θανάτου που έχουν σκορπίσει δεν αναφέρονται από τον Ιωάννη.
Και ας αναρωτηθούμε πώς και πόσο κοστολογούν την ανθρώπινη ζωή;;;;


Αν όμως ο βολευτής αισθάνεται ασφαλής,  σίγουρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ από "ψεκασμένους " που ως Άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν οι ίδιοι τι θα βάλουν ή όχι στο σώμα τους.
Οι Άνθρωποι ορίζουμε μόνοι μας την ανθρώπινη ύπαρξη μας.
Κανείς δεν μπορεί και δεν έχει δικαίωμα να μας καταστήσει πειραματόζωα. Κάποιοι να προσέξουν μην κρυώσουν πάνω στο καλαμοκαβαλίκεμα τους.. σέρνονται και .. ιοί!
Το σίγουρο είναι ότι εμείς οι "πολίτες" πρέπει να γίνουμε πάλι ΠΟΛΙΤΕΣ και να πάρουμε θέση σε όλο αυτό που σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς, οι παρανοικοί ιδιώτες/idiots του πλανήτη!

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα ποιοι κρύβονται πίσω και από τις φαρμακοβιομηχανίες άκου αυτό!https://www.youtube.com/watch?v=iaa5zPfRZ-E&t=2s


Δεν υπάρχουν σχόλια