Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φ. Μουλακάκης: Ο αγρότης θα σταματήσει πια να είναι υπόδουλος του δυνάστη!!


Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Υπ. Βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ στον Ν. Ηρακλείου Κρήτης, ο κ. Φώτης Μουλακάκης  στο ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ και στην εκπομπή τα STREAM...αδια σχετικά με την ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ και την ΑΛΙΕΙΑ, όταν η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ αναλάβει τα ηνία της χώρας μας.
"Πάρα πολλά χρόνια από ό,τι θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν μπορώ να φέρω στο μυαλό μου χρονικά σημεία που είχε να δει κάτι καλό ο αγροτικός τομέας και ο κτηνοτροφικός τομέας".
Ο ίδιος, καλλιεργητής, καθώς κατάγεται από αγροτική οικογένεια, έχει γνώση, όσον αφορά τις καλλιέργειες και πώς χειρίζεται "το κράτος" τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

"Ο Έλληνας αγρότης πολεμιέται με διάφορους τρόπους και περνάνε νόμους που δεν μπορεί να τους καταλάβει εύκολα ο κάθενας που δεν ασχολείται, γιατί οι αγρότες δεν ασχολούνται με νόμους που βγάζει η κυβέρνηση, τι νόμους βγάζουν οι Βρυξέλλες, που ουσιαστικά οι Βρυξέλλες βγάζουν τους οποιουσδήποτε νόμους. Απλά οι δικοί μας υπογράφουν!!

Δεν βγάζουν κανένα Νόμο οι "δικοί μας"."

Όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος:  "Σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με υπ. βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές και το παραδέχτηκε και είχε την ευθιξία να πει ότι “Ναι έτσι είναι”!"

Δύο γραφεία χρειάζεται η Βουλή, έτσι όπως την έχετε κάνει! Ένα γραφείο υπογραφών και ένα εξαγγελιών!

Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω;

Γιατί γίνονται όλα αυτά;

Να μάθει ο Έλληνας πολίτης και ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος γιατί το κάνουν αυτό; Αυτό είναι το μυστικό που κρατάνε και το διαχειρίζονται κι ο κόσμος δεν παίρνει χαμπάρι.

Θεωρούν οι αγρότες κάποια πράγματα δεδομένα. Είναι ικανοποιημένοι με την τιμή που θα τους δώσει ο έμπορος, ο οποιοσδήποτε που θα εκμεταλλευτεί το χρυσό προιόν που θα βγάλει ο αγρότης. Δεν γνωρίζουν τον λόγο τον οποίο γίνεται αυτό.Η οικονομική εξαθλίωση είναι η βάση του προβλήματος και τα τελευταία χρόνια το έχουν τερματίσει.

Αλλά, αν πάρουμε την ελιά, που για εμάς στην Κρήτη είναι ένα από τα βασικά προϊόντα, ένα Εθνικό προιόν και ιερό για τον Ελληνισμό και τον Άνθρωπο γενικότερα.

Εξάπλωσαν έναν ιό, με αποτέλεσμα να οξειδωθεί το λάδι, να ανέβουν οι οξύτητες σε τέτοιους βαθμούς. Ο μέσος όρος ήταν από 0,2-0,7 γραμμές το πολύ. Οι 10 γραμμές είναι 1 οξέα. Αυτοί που έβγαλαν κάτω από 2,5 οξέα ήταν ελάχιστοι.

Το πώς εξαπλώθηκε ο ιός αυτός ο οποίος μπήκε από το τρύπημα του δάκου, ο οποίος είναι ένα έντομο που τρυπάει την ελιά. Υπήρχε δάκος βέβαια, αλλά ξαφνικά πέρσυ, από ό,τι λένε, παρουσιάστηκε ένας ιός που με το τρύπημα του δάκου, εισχωρούσε στην ελιά και ανέβασε τις οξύτητες σε τέτοιους βαθμούς!

Σαν συνέπεια το λάδι να χαρακτηρίζεται βιομηχανικό που η τιμή του έφτανε από 1,20 μέχρι 1,50 ευρώ το κιλό.

Καλά ακούτε! Δηλαδή σε περιπτώσεις που οι άνθρωποι έβαζαν εργάτες να μαζέψουν τις ελιές, δεν συνέφερε να μπουν σε αυτήν την διαδικασία.

Έπρεπε να βάλουν χρήματα από την τσέπη τους!  Μπήκαμε λοιπόν στην επόμενη φάση, εκτέλεσαν την αγροτική παραγωγή. Τα κηπευτικά τα βαράνε συνεχώς. Έφτασαν στο σημείο να τα δίνουν στα αιγοπρόβατα, οι παραγωγοί οι οποίοι έχουν θερμοκήπια και καλλιεργούν κηπευτικά. Δηλαδή, η ντομάτα πουλιόταν στα 0,17 λεπτά το κιλό, ενώ έχει ένα κόστος 0,50. 

Η δε κτηνοτροφία αυτή την έχουν τακτοποιήσει. Αν δεν έδιναν κάποιες επιδοτήσεις οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να σταθούν. Κι από ό,τι άκουσα, στις Βρυξέλλες κοιτάνε να την εγκαταλείψουν εντελώς την κτηνοτροφία στην Ελλάδα.

Η προέκταση της οικονομικής εξαθλίωσης δεν είναι το θέμα για να μην έχει να φάει ο αγρότης.

Υπάρχει μια σκοπιμότητα σε αυτό, που έχει μια προέκταση Εθνική. Δηλαδή, όταν εξαθλιώνουν τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο και δεν του φτάνουν τα εισοδήματά του να ζήσει και τον αναγκάζουν να παέι να χρεωθεί. Θα τον  υποχρεώσουν και αυτό έχει αρχίσει να γίνεται, να πουλήσει την περιουσία του.

Θέλουν να φτιάξουν συνολικά σε όλη την Ελλάδα, δύο ελαιοτριβεία, τα οποία θα βγάζουν όλη την παραγωγή του ελαιολάδου. Αυτά είναι απίστευτα πράγματα, που ο σκοπός τους είναι να περάσουν σε ξένα χέρια. Είναι εθνικό το ζήτημα.

Δεν μπορεί αυτή την στιγμή να στηρίζει τον λαθροεισβολέα που έχει έρθει στην πατρίδα του που δεν ξέρουμε την προέλευση του, να του δίνει επιδόματα και προυποθέσεις να μπορέσει να κρατηθεί να μείνει εδώ και να μην στηρίζει τον Έλληνα.

Το πρόβλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν γίνεται να λυθεί έτσι.

Έχουν αρχίσει να διαδηλώνουν οι αγρότες. Κάνουν κάποιες πορείες και αντιδρούν, αλλά αυτά έχουν γίνει στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα." 

Εδώ να αναφέρουμε και το νομοσχέδιο που βγήκε πρόσφατα για τις διαδηλώσεις για να γίνουν ακόμα πιο ελεγχόμενες. Όχι ότι δεν ήταν, αλλά ακόμα πιο πολύ, φοβούμενοι ίσως μια αυθόρμητοι αντίδραση των Ελλήνων Πολιτών σε αυτό που έρχεται.

Και συνεχίζει ο κ. Μουλακάκης: "Όποιος δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς έχουμε πάθει, δεν ξέρω πώς να τον χαρακτηρίσω. Βέβαια, όλοι οι άνθρωποι ξέρουν, αλλά φοβούνται. Με τον φόβο να μην του βάλουν πρόστιμο, επειδή δεν γνωρίζει κάτι άλλο πέρα από πρόστιμα! Του δίνουν κάποιες ψευτοεπιδοτήσεις!

Για παράδειγμα, προσωπικά έχω 300 ρίζες ελιές, οι οποίες παίρνουν μια επιδότηση αρκετά χρόνια και το ποσό είναι 1300 ευρώ. Αν αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι στήριξη για την ελιά!

Από εκεί και πέρα, αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Αν δεν το πούμε αυτό, τα άλλα είναι απλώς τραγικές διαπιστώσεις.

Ως Υποψήφιος βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσης θα πω ότι έχουμε καταθέσει τις Προγραμματικές μας δηλώσεις στον Άρειο Πάγο, κατατεθειμένα επίσημα έγγραφα με το τι ακριβώς θα κάνει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, όταν ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση.

Βέβαια στο χέρι μας είναι! Δεν είναι δύσκολο, αν νοήσουν οι Έλληνες άνθρωποι".

Εδώ να τονίσουμε ότι σχετικά με την αλιεία, ότι οι αλιείς για να πάρουν σύνταξη θα πρέπει να καταστρέψουν το καίκι τους!! Δεν μπορούν ούτε τα παιδιά τους να συνεχίσουν το επάγγελμα αυτό.

Ο Υπ. Βουλευτής αναφέρθηκε στις Προγραμματικές Δηλώσεις όπως αποτυπώνονται ακριβώς και  οι οποίες κατατέθηκαν στον Άρειο Πάγο, οι οποίες εμπεριέχουν και την κτηνοτροφία και την αλιεία.

Διάβασε εδώ

Μόνο παραδοσιακοί Ελληνικοί σπόροι θα χρησιμοποιούνται!! Πόσο ουσιώδες είναι αυτό!! Θα δούμε τα γενετικά τροποποιημένα που μέχρι σήμερα δεν τρώγαμε τίποτα άλλο και μας αναγκάζουν και να έχουμε μεταλλαγμένες ζωοτροφές κι όποιος δεν υπακούει απομονώνεται.

Είναι χιλιάδες τα είδη των φυτών που υπάρχουν στην Ελληνική χλωρίδα σε όλη την ελληνική επικράτεια. Όλα αυτά θα τα εκμεταλλευτούμε και θα δίνουν αυτό που είναι να δώσουν και εμείς θα πρέπει να τα σεβόμαστε, να τα συντηρούμε και να μην τα καταστρέφουμε.

Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει γενετικά τροποποιημένοι σπόροι στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Ο Έλληνας δεν θα ξαναφάει πλέον όλα αυτά τα ανούσια, τα άγευστα που μέχρι σήμερα είχαμε και κάποια παιδιά δεν έχουν γνωρίσει τις πραγματικές γεύσεις της ντομάτας, του αγγουριού. 

Όλα θα αλλάξουν ριζικά για να έχουμε πραγματικά την Υγεία μας!!

Εφόσον θα σεβόμαστε την φύση και πώς θα τρέφουμε τα φυτά μας και τα ζώα που είναι αλυσίδα και εμείς τρεφόμαστε από αυτά κι όλα περνάνε από το στομάχι μας, από τον οργανισμό μας.

Εφόσον σέβεσαι την καλλιέργεια, σέβεσαι να μην βάζεις ο,τιδήποτε φάρμακα και δηλητήρια που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζονται και μετά εμάς. Έχουμε το νερό σε πλαστικά μπουκάλια που μας το παρουσιάζουν εμφιαλωμένο και καθαρισμένο. Όχι βέβαια, είναι ένα ανενεργό υγρό το νερό που πίνουμε. Δεν έχει καμία οργανική ουσία. Τίποτα που να δίνει κάτι στον οργανισμό μας.

Θυμάμαι να μας πιέζει η ΔΕΗ περίπου πριν 5 χρόνια, να δηλώσουμε ό,τι σχέση είχε με νερό, είτε πηγάδι, είτε πηγή, είτε γεώτρηση και μας απειλούσαν με πρόστιμα!!

Βλέπουμε ότι θέλουν να πουλήσουν το 80% του νερού μας!

Εδώ βλέπουμε ότι δεν αγοράζουν τα δικά μας ζώα, γιατί φέρνουν πρόβατα και αρνιά απ'έξω. Θέλουν να εξαλείψουν τελείως την κτηνοτροφία μας.

Δεν κάνουν όλα τα ζώα για τις περιοχές της Ελλάδος. Έχω δει τα λακόν πρόβατα δεν είναι για να ζουν σε βουνά και να τρώνε κλαδάκια και χορταράκια. Αυτά είναι να ζουν σε ένα στάβλο, να τρώνε και να βγάζουν ποσότητες.

Έχω δει και περίεργες συμπεριφορές από αυτά, όπως πήγε να φάει πινακίδα αυτοκινήτου.

ΙΣΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΑΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ! Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ!! ΠΟΥ Ο ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.

ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ..

ΟΦΕΙΛΩ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!! "

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ! να συμπληρώσουμε εμείς!

 

Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια