Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ!!!

 

 ΣΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ (ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ)


Κορονοϊός και Lockdown: Πετρετζίκης κατά Γεωργιάδη για τα προβλήματα στον κλάδο της εστίασης.
Ο γνωστός σεφ έθιξε θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες της εστίασης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, λόγω του εγκλεισμού (lockdown) που επιβλήθηκε, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ταυτόχρονα στον αέρα βρέθηκαν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο σεφ, Άκης Πετρετζίκης. Στη διάρκεια της εκπομπής , ο σεφ έθιξε ζητήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, λόγω του εγκλεισμού που επιβλήθηκε, εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Κανείς δεν ξέρει τον αλγόριθμο της επιστρεπτέας προκαταβολής. Δεν γνωρίζουμε αν συμφέρει να κλείσουμε την επιχείρηση ή όχι», τόνισε ο Άκης Πετρετζίκης, σχετικά με την επιστρεπτέα προκαταβολή, για την οποία είπε ότι είναι δάνειο και συμπλήρωσε: «Είναι χρήματα που θα κληθούμε να δώσουμε πίσω. Οι ρυθμίσεις είναι όλες δάνεια. Μπορεί να φαίνεται μια επιχείρηση πως βγαίνει αλλά από το νέο έτος θα ζητηθούν όλα τα χρήματα πίσω. Θα έχουμε να πληρώσουμε δόσεις δανείων παντού. Δάνεια που ήρθαν με το ζόρι».


 
Σχετικά με το δώρο Χριστουγέννων, ο σεφ ανέφερε: «Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι οι εργαζόμενοι. Δεν θέλουμε να διώξουμε κανέναν, θέλουμε όλοι οι εργαζόμενοι να πάρουν το δώρο τους. Ούτε κατά διάνοια δεν βγαίνουν τα δώρα. Σε 10 ημέρες από τη στιγμή που θα ανοίξουμε θα πρέπει να δώσουμε το δώρο γιατί αλλιώς υπάρχει ποινικό αδίκημα» και πρόσθεσε πως θα πρέπει να καλυφθεί 100% από το κράτος. «Εάν δεν ανοίξουν τα μαγαζιά την περίοδο των Χριστουγέννα και ανοίξουν τον Ιανουάριο, έχουν καταστραφεί όλοι», επεσήμανε ο ίδιος.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, από την πλευρά του, απάντησε αρχικά ότι «δεν μπορεί η επιχείρηση να μην συμμετέχει καθόλου στο δώρο των Χριστουγέννων», ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι αν δεν ανοίξουν τα μαγαζιά τα Χριστούγεννα, εξετάζονται όλα τα σενάρια για το δώρο.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΤΟΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΛΟΓΩ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ "ΔΑΝΕΙΑ" ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ!!

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ.

ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΒΙΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!



Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια