Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ..!!!

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΕ 50% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ 25% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ.

Άλλη μια γκάφα που ενδέχεται να κάνει εντός των ημερών η κυβέρνηση, έρχεται για να αποδείξει ότι οι κυβερνώντες ή ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα ή τη χρησιμοποιούν σαν όπλο για την πλήρη εξαθλίωση των πολιτών.

Τα τελευταία δύο χρόνια, με την εμφάνιση του κορονοϊού, βλέπουμε την κυβέρνηση με ακραία και παράλογα μέτρα σε κάθε επίπεδο, να επικαλείται το "καλό της δημόσιας υγείας", ενώ οι κινήσεις της και ο τρόπος διαχείρισης της, δείχνουν να την καταστρέφει.

Ζήσαμε το να καλεί η γυναίκα του πρωθυπουργού τους πολίτες σε παλαμάκια προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για την ηρωική τους στάση και το ίδιο διάστημα ο πρωθυπουργός καλούσε το ίδιο προσωπικό σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ.
Πλέον βλέπουμε συμπολίτες μας σε αναστολή, να ψάχνουν οποιαδήποτε δουλειά για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα.
 Πολλοί από αυτούς με οικογένεια, ανήλικα παιδιά και ακόμα και μονογονικούς, καθώς δεν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο, είτε για πολύ προσωπικούς, είτε για εύλογους αντικειμενικά λόγους, όπως για παράδειγμα το ότι νόσησαν και έχουν αντισώματα.

Ζήσαμε να βλέπουμε σε διοικητικές θέσεις νοσοκομείων, άτομα ακατάλληλα και άσχετα με τον κλάδο.

Ζήσαμε να βάζει μάσκα σε παιδιά από 4 και άνω για "εκπαιδευτικούς λόγους". Τώρα ακούμε για τον εμβολιασμό τους, ενώ οι κλινικές δοκιμές τελειώνουν το 2023.

Ζήσαμε να έχουμε απομονωθεί από τους ανθρώπους μας, να κρατάμε τις αποστάσεις μας, να φοράμε μάσκα και να "μένουμε σπίτι", για να μη φορτώσουμε το σύστημα υγείας και καταρρεύσει και παρά το ότι το κάναμε, το σύστημα υγείας κατέρρευσε, αλλά τώρα πια "φταίνε" οι ανεμβολίαστοι.

Ζούμε στην ουσία εξοστρακισμό από την κοινωνική ζωή της πολιτείας, σε όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν. Ήμασταν οι ίδιοι πολίτες που κλειστήκαμε σπίτια μας για το "καλό της δημόσιας υγείας". Που χάσαμε τα μεροκάματά μας, όταν η πολιτεία έκλεισε την αγορά. Που σφίξαμε τα δόντια με άπειρες δυσκολίες για να περάσουν οι "δύο κρίσιμες εβδομάδες" που δεν τελειώσανε ποτέ.

Ζούμε την κατακόρυφη αύξηση σε χρήση αντικαταθλιπτικών, ηρεμιστικών και ναρκωτικών ουσιών.

Ζούμε τον εξωφρενικό χρηματισμό προς τα ΜΜΕ (τουλάχιστον 80 εκατομμύρια ευρώ) για την παραπληροφόρηση, την καμπάνια του "μένουμε σπίτι" και την εμβολιαστική, την πλύση εγκεφάλου, αλλά και την φίμωση και τη χλεύη, προς όποια φωνή διατηρεί αντίθετες αιτιολογημένες θέσεις.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να ξεχάσουμε τα μνημόνια και να συνεχίζουμε να στηρίζουμε μνημονιακά κόμματα, αλλά και κόμματα εν γένει, που αντί να ενωθούμε για τον κοινό στόχο και σκοπό της απελευθέρωσής μας και της ανάληψης της διακυβέρνησης από εμάς τους ίδιους τους πολίτες, χωριζόμαστε όλο και περισσότερο, σε όλο και μικρότερες κομματικές γραμμές.

Και μέσα σε όλα αυτά που ζούμε και μας έχουν κάνει να χάσουμε το χρώμα μας και τη γη κάτω από τα πόδια μας, μέσα σε αυτή την απόλυτη κατάπτωση, έρχεται η, υποτίθεται, εκλεγμένη κυβέρνηση να σιγουρέψει ότι δεν θα τολμήσουμε να σηκώσουμε κεφάλι. Ότι το να τρώμε 5 γεύματα της ημέρας, είναι μακρινή ανάμνηση των παιδικών μας χρόνων.
Ότι το να πληρώνουμε το λογαριασμό ρεύματος διπλάσιο, θα εξασφαλίσει το να κάνουμε όλο και λιγότερη κατανάλωση, ώσπου στο τέλος να μη μείνει τίποτα άλλο πέρα από τη μιζέρια μας ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ;

Όλες αυτές οι σκέψεις, προέκυψαν από τη συγκεκριμένη πηγή.

Έχει έρθει η ώρα να τελειώνουμε με όλη αυτή τη γελοιότητα και την κατάντια την οποία ζούμε.
Έχει έρθει η ώρα να πάρουμε οι Έλληνες πολίτες τη διακυβέρνηση της πατρίδας μας στα χέρια μας, ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ του έθνους μας και να εγκαθιδρύσουμε τη δίκαιη, ίση για όλους τους πολίτες "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"
.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ".
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"
ΠΗΓΗ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

 ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια