Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ-Σε μια γέννα η δημιουργία σκύβει πάνω της και όλες οι αισθήσεις της εκείνη την στιγμή αντιλαμβάνονται τις αιώνιες αλήθειες!


Η παρατεταμένη υποτίμηση και ασέβεια και πολλές φορές υποδούλωση του θήλυ φύλου είναι η πιο σκοτεινή σελίδα στην ανθρώπινη ιστορία, καθώς οι γυναίκες αποτελούν τον μισό πληθυσμό  του κόσμου εργάζονται σχεδόν τα δυο τρίτα των εργατοωρών ,εισπράττουν το ένα δέκατο του παγκόσμιου εισοδήματος και κατέχουν λιγότερο από το ένα εκατοστό την παγκόσμιας ιδιοκτησίας.



Υποχρεωμένες να κάνουν δυο φορές περισσότερα από τους άντρες στον μισό χρόνο και χωρίς καμία αναγνώριση. Μέσα σε όλη αυτή την αδικία ήταν πάντα υπέρμαχοι της σοφίας της γνώσης και της ελευθερίας πράγμα που τις έκανε πάντα φυσικούς αλλά συνήθως κρυφούς ηγέτες .

Πάρτε λοιπόν αποφάσεις όσο μεγάλες κι αν είναι ..κάντε αυτό που σας φαινόταν μέχρι τώρα πολύ δύσκολο ίσως ακόμα και ακατόρθωτο … δράστε!!! Για τον εαυτό σας για τα παιδιά σας!!! Γίνετε όλα όσα είστε άξιες και ικανές να γίνεται αυτό που ήσασταν από την στιγμή που γεννηθήκατε αλλά ποτέ δεν ειπώθηκε… ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ ΗΓΕΤΙΔΕΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια