Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ!




Τελικά τίποτα δεν μένει κρυφό και αυτό που συμβαίνει αφορά όλη την ανθρωπότητα μιας και η "σταδιακή πορεία σε μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" - δια στόματος Χαρδαλιά- προχωράει ακάθεκτη!
 ΕΚΤΟΣ αν επιτέλους αντιληφθούμε όλοι αυτό που συμβαίνει και αποφασίσουμε να δράσουμε όλοι μαζί.

Η βολικότατη "πανδημία" που όπως έχουμε ήδη αναλύσει συνδέεται και με τα "πανδημικά" ομόλογα" δηλαδή έχει και "λεφτούς" λόγους, βγαίνει τελικά μόνο με μαγειρέματα "στα νούμερα!
Έτσι ακριβώς όπως το έκαναν και με το ΧΡΕΟΣ!!

Τι σύμπτωσις!! Η ίδια πολυφορεμένη τακτική που αφού τους βγήκε πετυχημένη είπαν να την επαναλάβουν!

1. Ένας μεγάλος κίνδυνος -τότε θα πτωχεύαμε και δεν θα είχαμε να φάμε!
2. ΜΜΕ-τρομοκρατία και παραπληροφόρηση - με πολλά εκατομμύρια ευρώ τα δανειζόμενα και εκβιαζόμενα ΜΜΕ που ακόμα λειτουργούν, ενώ χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλα τους διασπείρουν καθημερινώς σε τακτικές επαναλήψεις για να εμπεδωθεί για τον "φονικό αόρατο εχθρό"! Ειδικά στο θέμα της "πανδημίας" το τερμάτισαν πραγματικά!!
3. Η σωτήρια μοναδική λύση!!- τότε ήταν τα μνημόνια και τώρα το .. ΕΜΒΟΛΙΟ!! Και  ω τι σύμπτωσις!! Αυτοί που "δημιουργούν" το πρόβλημα, "βρίσκουν" και την λύση!!
4. Φίμωση, καταδίωξη, εμπαιγμός για όσες φωνές λένε το αντίθετο. 
Τώρα βέβαια αυτό που ενοχλεί όλους αυτούς τους "αυτόκλητους έγκριτους δημοσιογράφους" τηλεπερσόνες τηλεδικαστές με αειθαλή πορεία στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης είναι το διαδίκτυο! 
Διότι αυτοί έχουν το "αλάθητο" που πληρώνεται αδρά, οπότε ό,τι άλλο, περισσεύει, είναι "fake news" γιατί έτσι το αποφασίζουν χωρίς βεβαίως να  αποδεικνύουν την "αλήθεια" που πρεσβεύουν οι ίδιοι και θα πρέπει να εξαφανιστεί!

Το ζήσαμε, το ζούμε και ίσως ήρθε η ώρα να σηκωθούμε όλοι από τον καναπέ που μας καθήλωσαν και τώρα θέλουν να ζούμε με "κοινωνικές αποστάσεις" και μάσκες- φίμωτρα και να ενωθούμε όλοι μαζί ως άνθρωποι, αν θέλουμε να παραμείνουμε Άνθρωποι! Και τελικά, ποιο είναι το μέλλον που θέλουμε για τα παιδιά μας;

Και μιας και η "κανονικότητα"που μας πουλάνε το τελευταίο καιρό είναι ζοφερή για όλους μας πλέον και κανείς δεν θα φταίει, για ακόμη μια φορά, αλλά αυτός ο "ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ" ας πούμε κι αυτό: 

Η "κυβέρνηση" δεν μπορεί να νομοθετήσει για την προστασία της πρώτης κατοικία των Ελλήνων που μάτωσαν να πληρώνουν χρέη των τραπεζών! 
Αυτές που τις ανακεφαλοποίησαμε ξανά και ξανά και μπήκαμε εγγυητές εν αγνοία μας!!
Οι ιδιωτικές εταιρίες - τράπεζες έχουν ήδη πληρωθεί για τα "κόκκινα δάνεια" που δεν έχουν πλέον στους ισολογισμούς τους, αλλά θα μας πάρουν τα σπίτια!
Και φυσικά μέ νόμο τους δόθηκε και ασυλία. ΟΛΑ ΚΑΛΑ!



Άλλωστε αυτό που είπε κι ο "Πρωθυπουργός" από το βήμα της βουλής, η κρίση θα είναι για όλους και θα έρχει τραγικές συνέπειες και ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!
Α... ξέχασα! Ο κορωνοιός! Μόνο που αυτός είναι "αόρατος" και "απρόβλεπτος ο .. μπαγάσας!
Εμείς λέμε να μην είναι και τόσο σίγουρος ο "πρωθυπουργός" γιατί.. αν ξυπνήσουμε με μιας θα γυρίσει ανάποδα ο ντουνιάς" και το ψέμμα έχει πολύ κοντά ποδάρια"!

ΟΜΩΣ η "κυβέρνηση" νομοθέτησε πολύ γρήγορα τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ μας για το... καλό μας!

Κι επειδή ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν θα αποφάσιζε ποτέ να βάλει στο σώμα του κάτι που κανείς δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη για το τι θα του συμβεί κάποιες μέρες ή και χρόνια μετά και που δεν μπορεί να ελέγξει αξιόπιστα με τι θα τον "μπολιάσουν" γνωρίζουν όλοι αυτοί που πλουτίζουν εις βάρος των ανθρώπων,  ότι με ΤΟΝ ΦΟΒΟ θα τον κάνουν παρακαλάει για την "σωτήρια λύση" που θα του προτείνουν οδηγώντας τον εύκολα εκεί που θέλουν! 
ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ!

Αυτό ας το έχουμε υπόψιν μας, πριν αρχίσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας, που είναι κι ο σκοπός τους και τα "κοράκια" να τρίβουν τα χέρια τους! 
Ερευνήστε, ψάξτε, μελετήστε. Η γνώση διώχνει τον φόβο!

Αδέλφια ενωθείτε... το παιχνίδι χοντραίνει! 
Η ιστορία μας έχει διδάξει πολλά! Ας θυμηθούμε για να μην την ζήσουμε ξανά...





Δεν υπάρχουν σχόλια