Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(ΒΙΝΤΕΟ) DR RACID BUTTAR: Αποκαλύψεις για το φιάσκο του κορωνοϊού, των εμβολίων, για τσιπάκι και ατζέντα!

Ο DR RACID BUTTAR με δυο τίτλους βιολογίας πριν αποφοιτήσει από την ιατρική σχολή οστεοπαθητικής & επιστημών υγείας σε κολλέγιο ιατρικής/χειρουργικής. Εκπαιδεύτηκε σε γενική χειρουργική ενώ υπηρέτησε ως χειρουργός ταξιαρχίας και διευθυντής, επειγόντων περιστατικών στον αμερικανικό στρατό. Πιστοποιημένος τοξικολόγος και προληπτικής ιατρικής ενώ επιλέχθηκε από συμβούλιο για επείγουσα ιατρική και έχει πάρει υποτροφία σε 3 διαφορετικές ιατρικές οργανώσεις. Σήμερα υπηρετεί ως ιατρικής διευθυντής στα Κέντρα προηγμένης Ιατρικής σε κλινικές της Καλιφόρνια & Βόρεια Καρολίνα. Αυτές οι κλινικές ειδικεύονται σε ανάγκες ασθενών με δυσλειτουργίες ανοσοποιητικού και προβλήματα τοξικότητας! Ακούστε τι λέει ο ίδιος στην συνέντευξη του αυτή και σκεφτείτε! Μήπως τελικά τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας λένε;

ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ!


ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΥΦΟ ΠΛΕΟΝ!

Ενώ όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ που τσέπωσαν αρχικά 30 εκατομμύρια - μαζί με τις άδειες που τους χαρίστηκαν για αυτό το έτος του COVID-19 και επιπλέον 9 εκατομμύρια συμπληρωματικά για να το παίζουν αυτόκλητοι τηλεαστυνόμοι και τηλεδικαστές -γιατί τελικά όπως αποδεικνύεται είναι το θέμα είναι "επικοινωνίας" κι όχι της ουσίας" οι φωνές που δείχνουν ότι το θέμα βρωμάει και ζέχνει πληθαίνουν! Και επειδή μας έχουν πιπιλίσει το μυαλό "να ακούμε τους... ειδικούς", να σημειώσουμε ότι τελικά οι "ειδικοί" είναι αυτοί που μας πασάρουν μέσα από τηλεπαράθυρα οθόνες τους σε ανακύκλωση από κανάλι σε κανάλι, προσπαθώντας να "φιμώσουν" οποιονδήποτε επιστήμονα που με επιχειρήματα αντικρούει όλο αυτό το φιάσκο της "πανδημίας". Ο Dr. Racid Buttar είναι ακόμα ένας επιστήμονας που τα λέει όλα έξω από τα δόντια και καλεί όλους τους συναδέλφους του επιστήμονες να θυμηθούν που ορκίστηκαν και να ενωθούν ώστε να σταματήσουν αυτή την παράνοια που ζούμε!

Και επειδή, η "κανονικότητα" που μας επιφυλάσσουν είναι ζοφερή κάνοντας όνειρα να εμβολιάσουν μαζικά τους ανθρώπους προς όφελος των δολοφόνων των φαρμακοβιομηχανιών και χορηγών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ας είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλα όσα μας πουλάνε τα εκβιαζόμενα, δανειζόμενα και πλήρως ελεγχόμενα "έγκριτα" ΜΜΕ! Επειδή τελικά ο δρόμος του χρήματος, σε οδηγεί στην αλήθεια,  ας βάλουμε στο τραπέζι και την ανακάλυψη των ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ που εξέδωσε η Παγκόσμια Τράπεζα - εις γνώσιν του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας- το 2017!

Μας παίζουν στα χρηματιστήρια!

Τζογάρουν με τον πόνο και τον φόβο των ανθρώπων!

Εδώ να σημειώσουμε ότι όλως "τυχαίως" τα συγκεκριμένα ομόλογα έχουν λήξη την 15η Ιουλίου του 2020!

Και εδώ είναι το θέμα: 
Αν μια "πανδημία" έκανε την εμφάνιση της πριν την ημερομηνία λήξη τους πολύ απλά ιδιώτες επενδυτές θα έχαναν τα χρήματα τους αλλά ποιοι κερδίζουν; Αυτοί που μας πουλάνε την "πανδημία"! Ποιοι χάνουν λοιπόν; Αυτό δεν είναι ακόμα γνωστό, αλλά μπορούμε να φανταστούμε τις συνέπειες καθώς πολλοί "ιδιώτες" επένδυσαν στα συγκεκριμένα πανδημικά ομόλογα! Βέβαια για την απόδειξη των παραπάνω μπορείτε να μπείτε μόνοι σας στο site της Παγκόσμιας Τράπεζας για να το διαπιστώσετε μόνοι σας!


Μετάφραση του αγγλικού κειμένου:


"Η Παγκόσμια Τράπεζα εγκαινιάζει για πρώτη φορά ομόλογα πανδημίας για να υποστηρίξει των 500 εκατ. δολλαρίων χρηματοδοτικό μηχανισμό έκτακτης ανάγκης πανδημίας. Ουάσινγκτον DC, 28 Ιουνίου 2017- Η Παγκόσμια Τράπεζα (Διεθνής τράπεζα ανασυγκρότησης και ανάπτυξης) σήμερα, εξέδωσε ειδικά ομόλογα αποσκοπούν στο να παρέχουν χρηματοδοτική στήριξη στον Πανδημικό Χρηματοδοτικό Μηχανισμό Έκτακτης Ανάγκης (PEF: Pandemic Emergency Financing  Facility), έναν μηχανισμό δημιουργημένο απο την Παγκόσμια Τράπεζα για την διοχέτευση χρηματικών ποσών σε αναπτυσσόμενες χώρες που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο μίας πανδημίας.

Αυτό καταδεικνύει την πρώτη φορά που ομόλογα της Παγκόσμιας Τράπεζας χρησιμοποιούνται για να χρηματοδοτήσουν προσπάθειες εναντίων μεταδοτικών ασθενειών, και την πρώτη φορά που πανδημικός κίνδυνος σε χώρες χαμηλού εισοδήματος μεταφέρεται στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Ο Πανδημικός Χρηματοδοτικός Μηχανισμός Έκτακτης Ανάγκης (PEF) θα παράσχει περισσότερα από 500εκατομμύρια δολάρια για την κάλυψη των αναπτυσσόμενων χωρών από τον κίνδυνο εμφάνισης πανδημικών εστιών κατά τα επόμενα πέντε χρόνια, μέσω ενός συνδυασμού ομολόγων και παραγώγων κοστολογημένων σήμερα, ένα παράθυρο μετρητών, και μελλοντικές δεσμεύσεις, από χώρες δωρητές για συμπληρωματική κάλυψη.



Η συναλλαγή, που ενδεχομένως βοηθά τον PEF να σώσει εκατομμύρια ζωών, υπερκαλύφθηκε κατά 200% αντανακλώντας μια συντριπτικά θετική υποδοχή από επενδυτές και ένα υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης στο νέο από την Παγκόσμια Τράπεζα χρηματοδοτούμενο μέσο.

Με τόση μεγάλη ζήτηση,η Παγκόσμια Τράπεζα

ήταν σε θέση να τιμολογήσει τη συναλλαγή αρκετά κάτω από την αρχική καθοδήγηση
από την αγορά. 

Το συνολικό ποσό του κινδύνου που μεταφέρεται στην αγορά μέσω των ομολόγων και των
παραγώγων είναι 425 εκατομμύρια δολάρια. «Με αυτόν τον νέο μηχανισμό, λάβαμε ένα σημαντικό βήμα που έχει τη δυνατότητα να σώσει εκατομμύρια ζωές και ολόκληρες
οικονομίες από μία από τις μεγαλύτερες συστημικές απειλές που αντιμετωπίζουμε», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομάδας Παγκόσμιας Τράπεζας Jim Yong Kim. «Απομακρυνόμαστε από τον κύκλο πανικού και παραμέλησης που έχει χαρακτηρίσει τόσο μεγάλο
μέρος της προσέγγισής μας στις πανδημίες. Αξιοποιούμε την εξειδίκευσή μας στις κεφαλαιαγορές, την βαθειά μας αντίληψη του τομέα της υγείας, την εμπειρία μας να ξεπερνούμε αναπτυξιακές προκλήσεις,και τις ισχυρές σχέσεις μας με τους χορηγούς και τον ασφαλιστικό κλάδο για να
εξυπηρετούμε τους φτωχότερους ανθρώπους του κόσμου».

Η
 Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε τη δημιουργία του PEF το Μάιο του 2016 στους υπουργούς Οικονομικών των G7 και των κεντρικών διοικητών που συναντήθηκαν στο Σεντάι της Ιαπωνίας. Ο PEF θα διοχετεύσει γρήγορα τη χρηματοδότηση σε χώρες που αντιμετωπίζουν σοβαρή έκρηξη ασθένειας με πανδημικό δυναμικό. Η μοναδική δομή χρηματοδότησής του συνδυάζει χρηματοδότηση από τα ομόλογα που εκδίδονται σήμερα με εξωχρηματιστηριακά

παράγωγα που μεταφέρει τον κίνδυνο εκδήλωσης πανδημικής μετάδοσης αντισυμβαλλομένους των παραγώγων. Η δομή σχεδιάστηκε για να προσελκύσει ένα ευρύτερο, πιο ποικίλο σύνολο επενδυτών.
Ο PEF έχει δύο «παράθυρα».

Το
 πρώτο είναι ένα παράθυρο «ασφάλισης» με ασφάλιστρα χρηματοδοτούμενο από την Ιαπωνία και την Γερμανία, αποτελούμενο από ομόλογα και ανταλλαγές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εκτελούνται σήμερα. Το δεύτερο είναι ένα παράθυρο «μετρητών», για το οποίο η Γερμανία χορήγησε αρχική χρηματοδότηση ύψους 50 εκατ. Ευρώ. Το παράθυρο μετρητών θα είναι διαθέσιμο από το 2018 για τη συγκράτηση ασθενειών που ενδέχεται να μην είναι επιλέξιμες για χρηματοδότηση στο

πλαίσιο του ασφαλιστικού παράθυρου.
Τα ομόλογα και τα παράγωγα για το παράθυρο «ασφάλισης» του PEF αναπτύχθηκαν από το Treasury της Παγκόσμιας Τράπεζας σε συνεργασία με τις κορυφαίες αντασφαλιστικές εταιρείες
Swiss Re και Munich Re.
Η Air Worldwide ήταν ο αποκλειστικός σχεδιαστής, χρησιμοποιώντας το μοντέλο πανδημίας
AIR για την παροχή ανάλυσης κινδύνου από ειδικούς. 
Η Swiss Re Capital Markets είναι ο μοναδικός δρομολογητής για τη συναλλαγή.
Η Swiss Re Capital Markets και η Munich Re είναι οι κοινοί φορείς διαμόρφωσης.
Η Munich Re και η GC Securities, τμήμα της MMC Securities LLC, είναι συνδιευθυντές.
Η Swiss Re Capital Markets Limited, η Munich Re και η GC Securities ήταν επίσης συνδιοργανωτές των συναλλαγών επί παραγώγων.
Τα ομόλογα θα εκδοθούν κάτω από τπρόγραμμα «κεφάλαιο σε κίνδυνο» της IBRD (International Bank for Reconstruction and Development) επειδή οι επενδυτές υφίστανται τον κίνδυνο να χάσουν μέρος ή το σύνολο της επένδυσής τους στο ομόλογο εάν ένα επιδημιολογικό γεγονός προκαλέσει πληρωμές σε επιλέξιμες χώρες που καλύπτονται από τον PEF.
Ο PEF καλύπτει έξι περιπτώσεις ιών που είναι πιθανότερο να προκαλέσουν πανδημία.
Αυτές περιλαμβάνουν νέους ορθομυξοϊούς (νέος ιός πανδημίας της γρίπης Α), Coronaviridae
(SARS, MERS), Filoviridae (Ebola, Marburg) και άλλες ζωονοσογόνες ασθένειες  (Crimean Congo, Rift Valley, Lassa fever).

Η χρηματοδότηση του PEF σε επιλέξιμες χώρες θα ενεργοποιηθεί όταν μια εστία φτάσει σε προκαθορισμένα επίπεδα
μόλυνσης,  συμπεριλαμβανομένων του αριθμού των θανάτων, την ταχύτητα εξάπλωσης της ασθένειας και εάν η ασθένεια διασχίσει τα διεθνή σύνορα.
Οι προσδιορισμοί για την ώθηση γίνονται  βάσει των διαθέσιμων στο κοινό δεδομένων, όπως αναφέρει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).
Χώρες επιλέξιμες για χρηματοδότηση στο πλαίσιο του ασφαλιστικού παραθύρου της PEF είναι μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αναπτύξεως (IDA), το ίδρυμα του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας που παρέχει ευνοϊκές χρηματοδοτήσεις στις φτωχότερες χώρες του κόσμου. Ο PEF θα διοικείται από ένα διοικητικό όργανο, των οποίων τα μέλη με δικαίωμα ψήφου περιλαμβάνουν την Ιαπωνία και τη Γερμανία.
Ο ΠΟΥ και η Παγκόσμια Τράπεζα λειτουργούν ως μέλη χωρίς δικαίωμα ψήφου.
Η Παγκόσμια Τράπεζα έχει αναπτύξει μερικά από τα πιο καινοτόμα μέσα ασφάλισης κινδύνου καταστροφών στην αγορά για να βοηθήσει τις αναπτυσσόμενες χώρες να διαχειριστούν τον κίνδυνο. Τα τελευταία δέκα χρόνια το ίδρυμα δαπάνησε περίπου 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές κινδύνου καταστροφών.




(*)Ανατρέξτε στο Συμπληρωματικό Ενημερωτικό Δελτίο για λεπτομερή περιγραφή των Όρων 
και Προϋποθέσεων των ομολόγων, τους συναφείς κινδύνους όσον αφορά την επένδυση στα
ομόλογα και τους σχετικούς περιορισμούς προσφοράς.Οποιαδήποτε προσφορά των ομολόγων
θα γίνει μόνο με βάση το Συμπληρωματικό Ενημερωτικό Δελτίο που καταρτίστηκε από την
Παγκόσμια Τράπεζα ή για λογαριασμό της Παγκόσμιας Τράπεζας. 

(**) Υπήρξε επιπλέον ποσό ύψους 105 εκατομμυρίων δολαρίων που πραγματοποιήθηκε στην αγορά παραγώγων.

Σχετικά με την Παγκόσμια Τράπεζα
Η Παγκόσμια Τράπεζα (Διεθνής Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, IBRD), βαθμονομημένη με Aaa / AAA (Moody's / S & P), είναι ένας διεθνής οργανισμός που δημιουργήθηκε το 1944 και το αρχικό μέλος του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας. Λειτουργεί ως παγκόσμιος αναπτυξιακός συνεταιρισμός που ανήκει σε 189 έθνη. Παρέχει στα μέλη της υπηρεσίες χρηματοδότησης, εμπειρογνωμοσύνης και συντονισμού ώστε να επιτύχουν δίκαιη και βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη στις εθνικές τους οικονομίες να βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις σε πιεστικά τοπικά και παγκόσμια οικονομικά και περιβαλλοντικά προβλήματα.
Η Παγκόσμια Τράπεζα έχει δύο κύριους στόχους: τον τερματισμό της ακραίας φτώχειας και την προώθηση της κοινής ευημερίας. Επιδιώκει να τα επιτύχει πρωτίστως με την παροχή δανείων, προϊόντων διαχείρισης κινδύνου και εμπειρογνωμοσύνη σε θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη στους δανειζόμενους κυβερνητικούς εταίρους της χώρας με μεσοπρόθεσμο εισόδημα και άλλες φερέγγυες χώρες, και συντονίζοντας τις απαντήσεις στις τοπικές και παγκόσμιες προκλήσεις. Έχει εκδώσει ομόλογα αειφόρου ανάπτυξης στις διεθνείς κεφαλαιαγορές για 70 χρόνια για να χρηματοδοτήσει τις δραστηριότητές της που επιτυγχάνουν θετικό αντίκτυπο.

Πληροφορίες
 σχετικά με τα ομόλογα της Διεθνούς Τράπεζας για τους επενδυτές διατίθενται στην

ιστοσελίδα του Treasury της Παγκόσμιας Τράπεζας: www.worldbank.org/debtsecurities

Τελικά ποιος είναι ο ρόλος της Παγκόσμιας Τράπεζας; Πάντως όχι αυτός που διατείνεται στο επίσημο site της να τερματίσει την παγκόσμια φτώχεια, όπως ιδρύθηκε με την Συνθήκη του Bretton Woods το 1944, που κυρώθηκε στην χώρα μας με τον Αναγκαστικό νόμο 766 ΦΕΚ 315/27-12-1945!

Τελικά εμάς θα μας πάρουν τα σπίτια γιατί μας πληροφόρησαν ότι οι "θεσμοί σκλήρυναν" (να υποθέσουμε επειδή βγήκαμε από τα ... μνημόνια;) και οι "Παγκόσμιοι Θεσμοί" που μας στέλνουν οδηγίες πώς θα είναι "η νέα μας κανονικότητα", παίζουν τζόγο πάνω στις πλάτες μας προχωρώντας στην απόλυτη υποδούλωση μας;
Θα αφήσουμε να μας μπολιάσει ο κάθε τρελός και ο κάθε σχιζοφρενής με ότι αποδεδειγμένα μας σκοτώνει κερδοσκοπώντας με την υγεία μας, εκβιάζοντας μας για μια "κανονικότητα" που δεν θα υπάρξει για τους ανθρώπους ποτέ ξανά;

Μένουμε σπίτι και αφήνουμε όλους αυτούς που κόπτονται ξαφνικά για την "δημόσια υγεία" μας που οι ίδιοι κατεδάφισαν και την θεωρούν προϊόν προς πώληση, να μοιράζονται την "πίτα", όπως γουστάρουν για άλλη μια φορά, με τραγικές συνέπειες για το μέλλον μας;

Μήπως όλοι δεν παρατηρούμε το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που καλλιεργούν αυτόκλητοι "τηλεδικαστές" ποντάροντας στον πανικό που διασπείρουν, στρέφοντας μας τον έναν έναντι του άλλου;

Είναι τώρα που πρέπει να σταθούμε όλοι μαζί!

Αυτή την φορά οι συνέπειες θα είναι μη αναστρέψιμες για το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας!

Ουσιαστικά, δεν θα υπάρχει καν μέλλον!

Και πού θα πάει όλο αυτό;

Είναι επιτακτική ανάγκη οι άνθρωποι να ενωθούμε και να τελειώσουμε με όλες τις διεφθαρμένες κατασχεμένες "κυβερνήσεις" που έχουν όλες προσκυνήσει  στους διεθνείς τοκογλύφους και τα σχέδια τους! Σε όλον τον κόσμο οι άνθρωποι ξεσηκώνονται, γιατί κάθε ημέρα καταλαβαίνουν το μέγεθος αυτής της παγκόσμιας "εγκληματικής απάτης". Μην περιμένεις να σου το πουν τα κανάλια.

Άλλωστε με 40 εκατομμύρια τα δικά μας Μαζικά Μέσα Εξαπάτησης και Εξημέρωσης- και ποιος ξέρει πόσα ακόμα θα λάβουν για το καλό μας θα πουν ότι τραγούδι τους σερβίρουν τα Υπουργεία"!


Το σίγουρο είναι ότι εκτελείται ένα διαστροφικό πείραμα κατά του Ανθρώπου που έχει σχεδιαστεί χρόνια τώρα από υπάνθρωπους οι οποίοι ονειρεύονται την μείωση του πληθυσμού του πλανήτη μας! Η ιστορία για άλλη μια φορά μας καλεί να ορθώσουμε το ανάστημα μας και να πάρουμε θέση για την πραγματική ελευθερία του ανθρώπου!


Πηγές:



Δεν υπάρχουν σχόλια