Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Π.Ο.Υ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 ΓΙΑ 2 " ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"


Τελικά, πολύ "προνοητικοί" μας βγήκαν όλοι αυτοί οι Παγκόσμιοι αυτόκλητοι σωτήρες.
Μετά από το ίδρυμα Rockefeller που το 2010 συνέταξε μια ακριβή έκθεση όπου περιγράφεται πρακτικά η τρέχουσα μετα-πανδημική αυταρχική κοινωνία,
μετά την προσομοίωση που χρηματοδοτήθηκε από τον Bill Gates που προέβλεψε την εκδήλωση πανδημίας το 2019 , 
μετά την ίδια την Ευρωπαϊκή Επιτροπή  που με έκθεση της φαίνεται να έχει γνώση εκ των προτέρων για την πανδημία του κορωνοϊού και μάλιστα από τον Μάϊο του 2019, δείτε τώρα το πρωτότυπο έγγραφο της αναφοράς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έναν χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2019 για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020.

https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf
Όποιος δεν γνωρίζει αγγλικά θα μπορέσει να βάλει στην μετάφραση του google όλο το έγγραφο. Ακόμα και αν δεν είναι η ακριβής μετάφραση είναι αρκετά καλή για να καταλάβει κανείς.

Ενδιαφέρον έχουν και οι εικόνες στο εξώφυλλο της αναφοράς, με τον κορωνοιό αλλά και ανθρώπους με μάσκες.

Στην σελίδα 10 διαβάζουμε: 


Εδώ αναφέρεται σαφέστατα ότι "τα Ηνωμένα Έθνη μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας θα διεξάγουν -  2 τουλάχιστον " Παγκόσμιες ΑΣΚΗΣΕΙΣ"  προσομοίωσης και εκπαίδευσης  από τις οποίες τουλάχιστον η μία "συμπεριλαμβάνει την εσκεμμένη απελευθέρωση ενός θανατηφόρου παθογόνου του αναπνευστικού συστήματος".

'Αλλωστε όπως είπε κι ο ίδιος ο Bill Gates, "αυτή είναι η πρώτη φάση της πανδημίας και σίγουρα θα έχουμε και δεύτερη!" 

Την ίδια στάση κράτησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που θεωρεί "περίπου βέβαιο ότι ο κορωνοιός θα μας έρθει ξανά
Στα πλαίσια αυτού του "παγκόσμιου πειράματος της ανθρωπότητας" λοιπόν πρέπει οι χώρες να προετοιμαστούν για τα χειρότερα, όπως βλέπουμε. 
Και φυσικά, το ακούσαμε από τον φωστήρα ελλαδέμπορα 
https://www.youtube.com/watch?v=wiXlplS0Row 


"Μία ραγδαία εξάπλωση πανδημίας λόγω θανατηφόρου αναπνευστικού

παθογόνου ( είτε φυσικά αναδυόμενου, είτε απελευθερωθεί τυχαία ή εσκεμμένα) θέτει πρόσθετες απαιτήσεις ετοιμότητας.
Δωρητές και τα πολυμερή ιδρύματα πρέπει να διασφαλίσουν επαρκείς επενδύσεις στην ανάπτυξη καινοτόμων εμβολίων και θεραπειών, αύξηση της ικανότητας παραγωγής, αντιικα ευρέος φάσματος και κατάλληλες μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις...."

Τι μας λέει εδώ; Ότι το "θανατηφόρο παθογόνο" μπορεί να απελευθερωθεί και εσκεμμένα;; Αλλά τελικά όλοι ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα, αυτό των "καινοτόμων εμβολίων";;; 
 Με λίγα λόγια μας ετοιμάζουν και για "δεύτερο πανδημικό κύμα" το φθινόπωρο, όπως το έχουν ήδη σχεδιάσει γιατί, αν δεν το καταλάβατε, βρισκόμαστε μέσα στην διαδικασία εξέλιξης ενός... διαστροφικού "πειράματος", μέχρι να μας κάνουν να ζητάμε μόνοι μας την "σωτήρια λύση"!





Μετά το 5.20' ακούμε όλους τους "ηγέτες" των χωρών να λένε ακριβώς αυτό: 

 "Χρειαζόμαστε καλύτερα διαγνωστικά τεστ, θεραπείες και ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο".
Μπορεί να είναι σύμπτωση και να λένε όλοι τα ίδια, όπως αναφέρεται και στο βίντεο, αλλά ένα είναι σίγουρο! ΟΒill Gates, ο kill Bill όπως τον ονομάζει χαρακτηριστικά, τα πάει μια χαρά με τις επενδύσεις του σε εμβόλια που κατασκευάζει για το ... καλό της ανθρωπότητας! 
Όπως βλέπουμε ήταν ήδη έτοιμος από το 2017 για μια ενδεχόμενη... "πανδημία".

Ο βασικός χρηματοδότης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έχει βάλει πλώρη να "σώσει" τον κόσμο με παγκόσμιο εμβολιασμό και με όλα τα "ωραία" συναφή που θα φέρει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" που μας θέλει "αντικείμενα-δούλους και μας την πασάρουν ως την "νέα κανονικότητα".

Ταυτόχρονα, με αφορμή αυτήν την "έκτακτη ανάγκη λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης" που "τυχαίως" μας προέκυψε, κλέβουν τα Παγκόσμια Ταμεία των Ανθρώπων καθώς, όπως βλέπουμε στην αναφορά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η Παγκόσμια Τράπεζα και το Δ.Ν.Τ. θα "φροντίσουν" να χρηματοδοτήσουν τις "ανάγκες" των χωρών. 

Θέλεις να μάθεις πόσα έχει η χώρα μας σε τράπεζες μέσα στην ελληνική επικράτεια;;; Τότε θα καταλάβεις και πόσο φτιαχτή και κατασκευασμένη είναι και η "οικονομική κρίση"!!!!

Δες το βίντεο: https://www.e-synews.gr/wp/2020/03/17/apokalypsi-logariasmon-trisekatommyrion-se-egchories-trapezes-apati-oikonomiki/ 

Χρήματα που η κάθε χώρα μπορεί να έχει πρόσβαση μέσω μιας συγκεκριμένης διαδικασίας να κατεβάσει Α Τ Ο Κ Α κεφάλαια, που όμως τώρα θα δίνονται με την μορφή δανείων με την καραμέλα των "χαμηλότοκων" και φυσικά, ποτέ για τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων, αλλά σε όλους αυτούς τους μηχανισμούς κρατικούς και μη, που εκτελούν το σχέδιο, όπως οι σχιζοφρενείς του πλανήτη το έχουν προγραμματίσει.
Σχεδιάζουν όμως, χωρίς τον ...."ξενοδόχο", τον αστάθμητο παράγοντα που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα και λέγεται "ΑΝΘΡΩΠΟΣ". 

 









Δεν υπάρχουν σχόλια