Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώην αστυνομικός κατηγορείται, αθωώνεται και αποκαλύπτει!! (βιντεο)




                                                                   
“Απολογήθηκα στις δικαστικές αρχές με την ιδιότητα του ‘Ελληνα Κυρίαρχου Αυτόχθονα Ιθαγενή και στις 9/8/2018 θυροκολλήθηκε στο σπίτι μου η Απόφαση ΑΡ. 65 από τις  6/8/2018 του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας

Ο Γιώργος Ταγκούλης, συνταξιούχος αστυνομικός καταθέτει την προσωπική του εμπειρία, ένα γεγονός, το οποίο, όπως κι ο ίδιος δηλώνει, αποδεικνύει την δυναμική της γνώσης που δόθηκε από τον Αρτέμη Σώρρα αλλά και την παντελή άγνοια των Ελλήνων για το ποιοι είμαστε και ποια είναι η πραγματική μας δύναμη μέχρι σήμερα, που τώρα έχουν βγει στο φως”.

Η αρχή έγινε με ένα έγγραφο- κατηγορία το οποίο εστάλη από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και το οποίο έλαβε η εισαγγελία Λαμίας στις 21-7-2018. Σύμφωνα με την κατηγορία, ο συνταξιούχος αστυνομικός παρέλειψε να δηλώσει την περιουσιακή του κατάσταση, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας Λαμίας να προχωρήσει σε μήνυση (ΑΒΜ Α/2017/3873) και να τον καλέσει προς απολογία γι αυτήν την παράλειψη..
Αν και η κατηγορία ήταν αρκετά σοβαρή και ενώ υπάρχουν ποινές για ελλιπή δήλωση των περιουσιακών μας στοιχείων, πόσο μάλλον για την παντελή παράλειψη τους, ο κ. Ταγκούλης δεν είχε καμία συνέπεια!!




Στις 18 Απριλίου 2018 λοιπόν παρουσιάστηκε μπροστά στον πταισματοδίκη και όπως ο κ. Ταγκούλης δηλώνει:
“ Η δικαιοσύνη έπραξε αυτό που όφειλε να πράξει.... Η ουσία αποτυπώνεται στην δυναμική που πρόσφερε ένα πρόσωπο που λέγεται Αρτέμης Σώρρας που μας έβαλε στην διαδικασία να ψαχτούμε, να ερευνήσουμε, να γίνουμε γνώστες των νόμων κι έχοντας πλέον αυτές τις γνώσεις, χωρίς δικηγόρο πήγα στον πταισματοδίκη”.




Όπως ο ίδιος μας εξηγεί: Καταρχήν εκεί δηλώνω πλέον την ιδιότητα με την οποία απολογούμαι και διευκρινίζει: Για την ιδιότητα αυτή, του Ελληνα Αυτόχθονα Κυρίαρχου Ιθαγενή, δεν ήμουν γνώστης και παρότι ήμουν αστυνομικός, δεν γνώριζα αυτή την ιδιότητα, ούτε τι δυναμική έχει, ούτε τι χρήση μπορείς να της κάνεις.

Και συνεχίζει: “Υπάρχει λοιπόν συγκεκριμένη νομοθεσία, όπως ορίζει το Αρθρο 32 παρ. 4 του Συντάγματος, το οποίο μιλάει συγκεκριμένα για τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, ότι για να είναι νόμιμος πρέπει να εκλεγεί από βουλευτές. Αλλά, οι βουλευτές για να τον εκλέξουν νόμιμα, πρέπει κι η Βουλή να έχει συσταθεί σε Σώμα με Νόμο στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και από εκεί και πέρα μπορεί να νομοθετεί.


Στην απολογία μου λοιπόν, τους καταθέτω ότι όσο και να έψαξα, δεν βρήκα Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) που να αποδεικνύει ότι η Βουλή έχει συσταθεί σε Σώμα, παρά μόνο διορισμούς από μια ιδιωτική εταιρία, μια Ανώνυμο Εταιρία “Hellenic Republic” (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) με έδρα την Washigton DC και το Βερολίνο με συγκεκριμένο ΑΦΜ 0000931106, την οποία φυσικά και δεν αναγνωρίζω, καθώς όπως είπαμε εγώ είμαι Αυτόχθων Έλλην Κυρίαρχος Ιθαγενής και η χώρα μου δεν μπορεί έχει έδρα είτε στο Βερολίνο, είτε όπου αλλού! Εγώ δεν έδωσα καμία εντολή η χώρα μου να γίνει εταιρία!! Αυτό είναι πολύ σημαντικό και να λάβουν γνώση όλοι οι Έλληνες ότι μόνο κατ’ευφημισμόν ονομάζεται “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” και “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”!!
Τους κατηγορώ ευθέως λοιπόν ότι έχουν σφετεριστεί παρανόμως τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και φυσικά, εγώ ο ίδιος τους έχω ήδη καταγγείλλει ως Ανθέλληνες και Αλλογενείς και ως εγκληματική συμμορία. Ουσιαστικά σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα είναι εγκληματική οργάνωση, στην οποία συμμετέχουν όλοι οι βουλευτές μας κι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας”.


“Δηλαδή, όχι μόνο είχα καταθέσει Aίτηση-Καταγγελία από τις 5-12-2014 να αναλάβουν την ευθύνη οι ίδιοι οι θεσμοί και Μηνυτήρια Αναφορά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο για Εσχάτη Προδοσία, ο οποίος αν και συνταγματολόγος συνυπογράφει και επικυρώνει με νόμο την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, (ΑΑΔΕ), αλλά επαναλαμβάνω την κατηγορία μου ενώπιον του πταισματοδίκη!”
 Και προσθέτει με νόημα, αναφερόμενος για την ΑΑΔΕ: “Ενας που δεν έχει νομική προσωπικότητα, λέγεται “μαφιόζος”.
 Στην συνέχεια, ο κ. Ταγκούλης αναφέρεται στην απολογία του συγκεκριμένα στον Κληρονομικό Πλούτο που ανήκει σε όλους τους Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και που σύμφωνα με τον Ισολογισμό του 2007 της Παγκόσμιας Τράπεζας, μέσα στις τράπεζες της Ελληνικής Επικράτειας, υπάρχουν 115 τρισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία και τοκίζονται με 4% από το 1967 για τους συγκεκριμένους 10 λογαριασμούς!! Όπως όμως αποκαλύπτει, δεν είναι μόνο αυτοί.
Ο ίδιος χαρακτηριστικά λέει: “Όρθιος δεν μπορείς να ακούσεις για τέτοια ποσά. Αυτό το ποσό μας το αποκάλυψε ένα πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό που λέγεται  Αρτέμης Σώρρας, και  το κάνουμε ήδη χρήση, ανέφερε κι ένα Παγκόσμιο Καταπίστευμα. Μέχρι τότε δεν ξέραμε τι θα πει «Καταπίστευμα», το οποίο και σημαίνει ότι δίνεις κάτι “προς φύλακιν και προς χρήση.
 Αυτό το κληρονομικό πλούτο, τον έκρυβαν όλοι οι θεσμοί, παρότι γνωρίζουμε ότι κάθε Φεβρουάριο μήνα, επικυρώνεται από όλους τους βουλευτές, όλους! Είναι γνώστες άπαντες, όπως άπαντες είναι και παράνομοι επειδή δεν έχουν συσταθεί σε Σώμα… Μην το ξεχνάμε αυτό!¨
Και τονίζει: “Αυτό τον πλούτο που τον επικυρώνουν, μόνο που τον αναφέρω και πήγαμε και στην εισαγγελία και έχει αυτές τις υπογραφές μέσα, θα έπρεπε να είχαμε συλληφθεί!! Γιατί όμως δεν έγινε αυτό;; Γιατί αυτός ο πλούτος επικυρώνεται από Διεθνείς θεσμούς κι ένας εξ’ αυτών είναι Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ!
Άρα, ο εισαγγελέας και οι δικαστές που μου ζήτησαν να απολογηθώ, είναι γνώστες, γιατί ανήκουν στην Διεθνή Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, αλλά δεν μπορούν να προβούν σε καμία ενέργεια γιατί είναι υπαρκτά και είναι όλα αλήθεια!.

Οι αποκαλύψεις του όμως δεν σταματάνε εδώ. Όπως διαπιστώνουμε στην απολογία του, ο ίδιος συνεχίζει ακάθεκτος και αναφέρεται και στην Εξώδικη Δήλωση-Εντολή Εξουσιοδότηση Πληρωμής που ο ίδιος κατέθεσε προς την  ΑΑΔΕ, ως τελικός δικαιούχος του μεριδίου του από τον κληρονομικό αυτό πλούτο, για να αποπληρωθεί η οποιαδήποτε βεβαιωμένη του οφειλή, αλλά και το κατά κεφαλήν εξωτερικό χρέος της χώρας.
Στο τέλος της απολογίας του, κλείνει αναφερόμενος και στα πιστωτικά έσοδα που παρουσιάζονται στους 4 τελευταίους κρατικούς προυπολογισμούς, και που σε έναν εξ’αυτών με τον νόμο 4444, αναγράφονται 563 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία είναι πιστωμένα, αλλά κανείς τους δεν τα κάνει χρήση, την στιγμή που το εξωτερικό χρέος της χώρας είναι πολύ μικρότερο.

“Επειδή ξέρω λίγα νομικά περισσότερα, υπηρετώντας την Ελληνική Αστυνομία, αν ήμουν στην θέση του εισαγγελέα, θα έδινα την δυνατότητα στον κατηγορούμενο, να αποδείξει τα λεγόμενα του, δηλαδή, αν έχει συσταθεί σε σώμα η Βουλή, για τα Παγκόσμια Ταμεία, για τα πιστωτικά έσοδα κι όλα όσα κατέθεσα στην απολογία μου. Έτσι, όπως δήλωσα και στην απολογία μου: “Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι ο νόμος με τον οποίο με καλείται είναι αντισυνταγματικός και συνεπώς δεν υφίσταται υποχρέωση μου για το αδίκημα που κατηγορούμαι». και φυσικά, περίμενα την απόφαση, γιατί έπρεπε να βγει μια απόφαση”.
Και η απόφαση με αρ. 65/2018 εκδόθηκε και θυροκολλήθηκε στις 9/8/2018 στο σπίτι του συνταξιούχου αστυνομικού και όπως βλέπουμε ιδίοις όμμασι, τον αθωώνει πανηγυρικά!!!!




“Πλέον έχουμε μια τρανταχτή απόδειξη της χρήσης και της δυναμικής που μας πρόσφερε ο Έλλην άνθρωπος που λέγεται Αρτέμης Σώρρας που αυτή την στιγμή που βρίσκεταιι έγκλειστος στην φυλακή, χωρίς κατηγορία, παρανόμως, δολίως βρίσκεται εκεί…”
Και καταλήγει: Μπορεί να εξυπνακίζαμε ότι είμαστε Έλληνες, αλλά στην ουσία δεν παίρναμε τον νόμο, αλλά αφήναμε κάποιους άλλους να βγάζουν τους νόμους, να παίρνουν την εντολή μας και την ψήφο μας και μετά, μόλις έπαιρναν την εντολή, μην το είδατε τον Παναή.
Ο κάθε Έλληνας πρέπει να σκεφτεί που την δίνει, γιατί σε αυτή κάνουν χρήση, παίρνουν. την ψήφο την δική μας. 
Αν δεν δώσεις την εντολή σου εσύ, τότε αυτός ποιος είναι; Πρέπει και θα γονατίσουν μπροστά μας  αυτοί που σκότωσαν τους προγόνους μας και θα πολεμηθούν και για το σήμερα, για τις αυτοκτονίες  που έχουν γίνει και τις ψυχές που δεν επαναφέρονται πίσω.
Αυτή είναι η δυναμική, δεν φοβόμαστε κανέναν, τον φόβο τον έχουμε αποβάλλει, δεν έχουμε άλλη μεγαλύτερη δυναμική από στοιχεία και αποδείξεις και για πρώτη φορά στην ιστορία μας νόμιμα και ειρηνικά τους έχουμε κάνει.. κεφαλοκλείδωμα σε όλους αυτούς που μέχρι σήμερα μόνο με ψέμα μας έχουν θρέψει”.




 Τα συμπεράσματα δικά σας...
Αυτό που έχουμε μόνο να συμπληρώσουμε είναι ότι η άγνοια πραγματικά...σκοτώνει!
 ΑΚΟΥ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ
.... γιατί δεν θέλει κόπο! Τρόπο θέλει!

 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

  








Δεν υπάρχουν σχόλια